Shelby Brothers collection by Orange Fire | Urban Bozz

Shelby Brothers collection by Orange Fire

Shelby Brothers Kleding

Op zoek naar een Shelby Brothers outfit? Al vanaf € 18,95 kan jij iets van de Shelby Brothers hebben! De drie typische combinatie van de Peaky Blinders kleding: Ruig, rauw en vintage. De bijzondere Shelby Brothers collectie van Orange Fire in samenwerking met Urban Bozz brengt een hommage aan Peaky Blinders in een oogverblindende tassenlijn. 

 

Shelby Brothers Stijl

Geïnspireerd op de stijl van de familie Shelby wordt prachtig kwaliteitsleer gecombineerd met stoere Harris tweed voor een echte old school look. Bij Urban Bozz zijn we groot fan van het rauwe en ruige karakter van de serie en de complexe personages. De tassencollectie bestaat dan ook uit laptoptassen, schoudertassen, aktetassen en rugzakken met klinkende namen als Thomas, Arthur, Alfie en Billy. De designs van Shelby Brothers bags zijn in stevig, typisch Engels Harris tweed, gecombineerd met prachtig Italiaans vintagelook leder in diverse kleuren. Bij elke tas krijg je een unieke tweed flat cap mét signature Shelby scheermesje. Naast de tassen collectie zijn er ook diverse orginele Peaky Blinder items als een bow tie en apron en nog veel meer. By order of the Peaky Blinders

 

Shelby Brothers Cap

Om je outfit compleet te maken heb je één van de unieke en stijlvolle Shelby Caps nodig! Kijk maar naar de Shelby Cap Tommy Deluxe of de Shelby Cap Deluxe Dark-Grey Deze herkenbare petjes uit de jaren 20 zien er stijlvol uit en niet te vergeten dat er bij deze caps ook het welbekende scheermesje zit! Wij hebben verschillende soorten Shelby Brother caps in verschillende kleuren! Kom je er zelf niet uit? Neem online contact met ons op of kom langs bij onze winkel en wij helpen je graag verder! Zorg dat je één van deze caps hebt en maak je gehele outfit af! 

 

Shelby Brothers bij Urban Bozz

Wil je toch iets meer dan alleen de Shelby Brothers Cap bekijken, maak je geen zorgen want bij Urban Bozz hebben wij een groot assortiment als het gaat om de Shelby Brothers outfits! Ook hebben wij ander soorten stijlvolle old school kleding. Ben je nieuwsgierig naar wat wij hebben? Bekijk ons hele assortiment en kom langs de winkel om te passen! 

 

Meer info lees ons blog I  -  of dit blog II.

Lees meer