Upcycle tassen van hergebruikte materialen | Urban Bozz

Upcycle tassen van hergebruikte materialen

Ben jij op zoek naar een unieke tas van hergebruikte materialen? Dan zijn upcycling tassen de perfecte keuze! Upcycled tassen zijn tassen die gemaakt worden van afgedankte materialen. Dat is natuurlijk helemaal vintage! Upcycling tassen zijn tassen die een verhaal vertellen en daarnaast veel karakter tonen en authentiek zijn. Bekijk nu het grote assortiment aan upcycling tassen.

 

Tas van hergebruikte materialen

Gebruikte cementzakken, versleten autobanden, gebruikte transportbanden, oude reddingsvesten, gerecyclede bouwnetten, gebruikte theebladeren zakken,  opgeknapte jerrycan's, restleer uit de meubelindustrie en oude legermaterialen... you name it! Je zult niet snel bedenken dat dit de materialen zijn van tassen, maar de upcycling tassen van Urban Bozz zijn wel degelijk uit deze materialen vervaardigd. Dat zorgt niet alleen voor stoere upcycling tassen, maar het is ook nog eens goed voor het milieu, omdat het de afvalberg verkleint. Er zitten dus slechts voordelen aan het kopen van een exclusieve en innovatieve upcycling tas!

 

Upcycle en meer specials

Bij Urban Bozz hebben we naast upcycling tassen ook andere specials in het assortiment. We hebben bijvoorbeeld exclusieve leren tassen, heren portemonnees en schrijfmappen. Ook hebben we bijzondere producten als leren plunjezakken, limited edition producten en leren cameratassen. Bekijk onze specials en maak je vintage look af!

 

Kom langs in onze winkel

Ben jij benieuwd hoe de upcycled tassen voelen en wil je ze graag eerst in de winkel bekijken voordat je er een koopt? Kom dan langs bij ons in de winkel. Bij vragen helpen onze medewerkers je graag verder. Ook kun je in de winkel onze andere vintage producten bewonderen en je outfit helemaal afmaken en een tas kopen voor elke gelegenheid. Kom dus gerust langs of bestel de producten online via onze webshop.

Lees meer