Urban Bozz ruilen-retourneren | Urban Bozz

Ruilen & Retourneren

Verzendkosten 

 1. Verzending is gratis vanaf besteding van 50 euro, mits anders vermeld door Urban Bozz.
 2. Het totaal te betalen bedrag staat duidelijk vermeld op de factuur.
 3. Verzenden onder rembours is bij Urban Bozz niet mogelijk!
 4. Leveringen uitsluitend in Nederland en België.


Annulering

 1. Iedere bestelling kan worden geannuleerd.
 2. Urban Bozz is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen.


Levering

 1. Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen, naar gelang uw keuze, aangeboden worden door een pakketdienst.
 2. Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal Urban Bozz de koper hiervan per email op de hoogte brengen. 
 3. Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 14 werkdagen overschrijdt of wanneer het artikel niet leverbaar is.


Retourneren

 1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen, indien mogelijk ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 (veertien) dagen te retourneren.
  Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
 2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van de koper, dan is het mogelijk voor de koper het artikel te ruilen of retour te sturen, koper ontvangt het aankoopbedrag (factuurbedrag) van ons terug op dezelfde wijze als dat koper betaald heeft. Het retour sturen van artikelen is voor eigen rekening en risico. Zie onze voorwaarden en retourformulier.
 3. Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het retourformulier volledig en juist in te vullen en het pakketje terug te sturen. Het zal de verweking van uw retour ten goede komen en zorgen voor vlotte terugbetaling van het factuurbedrag. Ons retourformulier is tevens herroepingsformulier; u hoeft niet op een andere wijze te herroepen.
 4. De koper vermeldt duidelijk het artikelnummer, ordernummer en wat u retour stuurt op het retourformulier. 
 5. Volg de stappen op het retourformulier, en wij zorgen voor een vlotte retourafhandeling * Het retourformulier kunt u  hier  downloaden *
 6. Urban Bozz bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeert en of terugname acceptabel is. 
 7. De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van een retourzending. Dit geldt ook voor het ruilen van artikelen.
 8. Urban Bozz zal uw totale factuurbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen, ingaand op de dag van ontvangst van uw retourzending, aan u terug betalen op dezelfde wijze waarop wij uw betaling hebben ontvangen.


U kunt uw retourpakketje sturen naar:

Urban Bozz
Klein-Zundertseweg 7
4882 BE, Klein Zundert
Nederland 

Vermeld duidelijk uw ordernummer en vergeet niet het retourformulier in het pakketje te doen. Urban Bozz heeft geen antwoordnummer. Het verzenden van retourpakketjes is voor eigen rekening en risico. Pakketten die retour gezonden worden kunnen niet door ons afgehaald worden. 

Informatie betreffende herroepingsrecht en retourrecht bij Urban Bozz

Herroepingsrecht,
op deze wijze stelt u ons op de hoogte van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hier het formulier voor herroeping elektronisch downloaden en printen via onze website. Zie ook de instructies op het retourformulier. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen verzoeken wij u ons retour formulier, dat bijgesloten is bij uw aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij uw retourzending en deze te adresseren aan: Urban Bozz, Klein-Zundertseweg 7, 4882 BE, Klein Zundert, Nederland. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.