Peaky Blinders accessoires - Leukste cadeaus voor de echte fans! | Urban Bozz

Peaky Blinders Accessoires cadeau's | Shelby Brothers

It’s all in the details. Maak je Peaky Blinders look helemaal compleet met ruige accessoires zoals manchetknopen met Shelby razor of een vintage look sigarettenbox. Net als de andere producten uit de Shelby Brothers-collectie zijn ook deze items met veel oog voor detail en uit de beste materialen gemaakt. Ideaal om een beetje 1920’s vintage toe te voegen aan je moderne (zakelijke) outfit. En onze Peaky Blinders-inspired accessoires vormen het perfecte cadeau voor iedere fan van de tv-serie. Lees alles over de Peaky Blinders cadeaus en accessoires in de tekst hieronder.

 

Groot aanbod aan Peaky Blinders accessoires

Zoals hierboven al is verteld hebben we machetknopen met Shelby razor of een vintage sigarettenbox. Hier houdt het niet op met de mogelijkheden in ons assortiment Peaky Blinders accessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld ook verschillende soorten bretels, vlinderdassen, bretelknopen, portemonnees, veldflessen en nog veel meer! Het is het echt waard om alle producten te bekijken en zo jouw look compleet te maken met onze Peaky Blinders accessoires! 

 

Gebaseerd op de Shelby Brothers

Al onze Peaky Blinders accessoires zijn gebasseerd op de personages van je favoriete serie. Zo hebben onze producten de namen van de geweldige Shelby Brothers. Wie van de serie is jouw favoriet? Kies je voor Tommy, Arthur, Finn, Thomas of toch Michael? Wie het ook gaat worden, je gaat hoe dan ook met stijl de deur uit! Bekijk snel welke kleur en stijl het beste bij jou past.

 

Peaky Blinders cadeau

Naast dat deze accessoires leuk voor jezelf zijn, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te kiezen voor een Peaky Blinders cadeau. Hierdoor kies je ervoor om je eigen Shelby familie te vergroten en samen stijlvol op pad te gaan! Een Peaky Blinders veldfles is bijvoorbeeld een ideaal Peaky Blinders cadeau die niet alleen voor de echte Peaky Blinders fans geschikt is. Ideaal om je drank in mee te nemen en op te slaan. Deze komen in small en large en zijn dus geschikt voor elk moment. 

 

Finish de look

Wil je helemaal voor de Shelby look gaan en een echte Peaky Blinder worden? Bekijk dan al onze Peaky Blinders kleding zoals de Peaky Blinders tassen, Peaky Blinders pet, Peaky Blinders schoenen en overige Peaky Blinders kleren. Het is een groot assortiment dus neem rustig de tijd en ga er lekker voor zitten. Er zit voor iedereen wel wat tofs tussen. Bestel vandaag nog jouw Peaky Blinders outfit and you’ll be stepping out as a f*cking Peaky Blinder!

Lees meer