Schrijfmappen | Urban Bozz

Schrijfmappen

Online leren schrijfmappen bestellen

Een schrijfmap ook wel een vergaderingsmap genoemd is altijd handig om uw documenten en papieren in te bewaren, deze mappen zijn ook erg praktisch mee te nemen. Daarnaast geeft een leren schrijfmap ook een professionele uitstraling om mee voor de dag te komen. Digitaal informatie verwerken heeft niet altijd de voorkeur en kan soms ongeïnteresseerd overkomen. Daarom is geruisloos notities maken veel prettiger, zo kunt u niet vergeten en bovendien kunt u uw visitekaartje of rekenmachine eenvoudig meenemen in de leren schrijfmappen, super handig als u het aan ons vraagt. Neem een kijkje in ons ruime aanbod leren schrijfmappen!

 

De juiste leren schrijfmap

Bij Urban Bozz hebben wij een groot aanbod aan leren schrijfmappen. Wij hebben voornamelijk schrijfmappen met een druksluiting, deze mappen zijn erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Onze leren schrijfmappen hebben een mooie trendy uitstraling. U kunt onze schrijfmappen filteren op kleur, prijs, meest bekeken en de nieuwste schrijfmappen. Wij noemen de schrijfmappen zelf ook wel dé koning van de kantoren. De schrijfmappen zijn gemaakt van prachtige stevige bruin of zwart leer, de schrijfmappen hebben heel veel handige insteek- en ritsvakken voor bijvoorbeeld visitekaartjes, creditcard, pennen en eventueel zelfs een tablet. In de leren schrijfmappen is er ook plaats voor een notitieblok op A4-formaat en klikt u eenvoudig documenten in de 4-ringsbanden. De schrijfmappen zijn een echte eyecatcher vanwege hun stoere design. Aantekeningen maken of iets noteren doet u in stijl!

 

Nieuw in de collectie

Niew in de collectie van Urban Bozz zijn de gave, duurzame notitieboeken van Ecowings. Dit merkt draagt op geheel eigen wijze bij aan een beter milieu, dit heeft Ecowing gedaan door het stevige rubber van afgedankte vrachtwagenbanden te gebruiken voor hun stoere tassen en andere accessoires. De notitieboeken zijn gemaakt van een combinatie van hergebrukt zwart rubber en vilt in een opvallende contrastkleur. Door het rubber aan de voorzijde te stansen ontstaat er een supertof en kleurrijk 3D effect. Aan de binnenzijde vindt u een ringband die de bladzijden van milieuvriendelijk handgeschept papier bij elkaar houdt. Deze kan makkelijk worden open geklikt om pagina’s te verwijderen of om uw notebook opnieuw te vullen. Zo heeft u een super stoer duurzaam notitieblok die u eenvoudig kunt meenemen in uw leren schrijfmap.

 

Uw leren schrijfmap meenemen

De leren schrijfmappen uit ons assortiment kunt u eenvoudig meenemen met één van onze trendy tassen zoals onze rugzakken, schoudertassen en werk & laptoptassen. Neem hier ook zeker een kijkje voordat u gaat bestellen, deze tassen zijn net zoals onze leren schrijfmappen een echte eyecatcher die u moet hebben! U heeft de keuze uit vele tassen, zo zit er gegarandeerd een tas bij die geschikt is voor u.

 

Bestel uw leren schrijfmap

Een schrijfmap komt altijd van pas als u naar werk, school of andere gelegenheden heen gaat. Maar het is natuurlijk wel super stoer als u een leren schrijfmap heeft die klasse uitstraalt. En hiervoor bent u bij Urban Bozz aan het juiste adres. Eenvoudig uw leren schrijfmap bestellen doet u bij ons! Twijfelt u over een leren schrijfmap? Neem dan een kijkje in onze winkel in Breda!

Lees meer