Welcome in the Shelby family

Welcome in the Shelby family

Een heel bijzonder project dat momenteel nog voorbereid wordt, maar wat té tof is om niet alvast te delen. Urban Bozz en tassenlabel Orange Fire presenteren: de 'Shelby Brothers tweed bags collection'! Geïnspireerd op de superieure BBC-serie Peaky Blinders en de onvervalste, ruige stijl van de familie Shelby.


Oog voor detail
Dat Peaky Blinders een van de meest fantastische series ooit is, kan wat ons betreft niet eens ter discussie staan. De rauwheid van het Birmingham van de jaren ’20 van de vorige eeuw wordt perfect vertaald naar het scherm, niet in de laatste plaats door het uitmuntende acteerwerk van Cillian Murphy (Thomas Shelby) en zijn on-screen broers. Daarnaast is er een hoofdrol weg gelegd voor de prachtige authentieke kostuums, met name de flat cap, en de details in de accessoires zoals horloges en sigarettendoosjes.

Become a Shelby
Bij Urban Bozz zijn we groot fan van de ruige stijl van de familie Shelby; logisch gezien onze enorme voorliefde voor all things vintage. En zo ontstond het idee voor Peaky Blinders-inspired herentassen. Denk: tweed, stoer doch stijlvol, roaring twenties, enzovoorts. De samples voor deze stoere mannentassen zijn inmiddels in de maak en op onze Facebook-oproep naar modellen met een passie voor tweed en flat caps zijn overweldigend veel reacties gekomen. Zie jij in jezelf ook een Shelby? Meld je dan voor 1 november aan via [email protected] en vergeet niet om een foto mee te sturen!


Pre-order actie

Om de komst van onze collectie: 'Shelby Brothers tweed bags' te vieren komt er in december een pre-order actie waarbij je een leuke korting krijgt wanneer je een van deze prachtige tassen bestelt in de voorverkoop. Daarnaast ontvang je hierbij een speciale bijpassende tweed cap als extra cadeau voor onder de kerstboom. Houd Urban Bozz in de gaten, meer informatie volgt binnenkort!

fotocredits: BBC-Broadcasting.

Reacties

  1. Jim Palm Jim Palm

    Waanzinnig mooie site. Ben een enorme Peaky Blinders fan. Dat wordt binnenkort shoppen. Maak mij maar lid van de Shelby family. Grt Jim

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.