KrukGarage | Urban Bozz

KrukGarage

KrukGarage

KrukGarage uit Kiev maakt upcycling vintage tassen. Deze vintage tassen zijn handgemaakt in een gelimiteerde serie van one-of-kind en elke tas van hen is genummerd.  Al vanaf € 249,95 kan jij een Army Rolltop backpack Trooper van Krukgarage dragen. Urban Bozz is een exclusieve dealer en bovendien zijn wij het agentschap voor Noord-Europa. Het ambacht van tassen maken gaat eeuwen terug. Met prachtige leder-soorten maakt KrukGarage unieke ambachtelijke tassen. Iedere tas wordt met passie en aandacht gemaakt en geen enkele tas is hetzelfde. De collectie bestaat uit rolltop-backpacks, rugzakken, laptoprugtassen en rollup messengersbags.

 

Rolltop Backpack Percival

Deze Rolltop Backpack Percival is een  mooie tas gemaakt door KrukGarage. Het is een stijlvolle tas en helemaal uitgevoerd in vintage leder! De tas is groot genoeg om onder andere een laptop, tablet en A4 mappen in op te bergen. De binnenkant is volledig gemaakt van Italiaans denim-jeans wat zorgt voor bescherming. Aan de voorkant van de tas zitten twee ritsen, daarnaast sluit de tas met een uniek roll-up systeem! Meer weten over deze tas? Lees nu meer over de Rolltop Backpack Percival.

 

Stoneville

Deze stoere en stijlvolle tas van KrukGarage is ideaal voor een paar dagen weg! Het is een ruime en stevige tas. Deze stoere vintage tas is handgemaakt van de allerbeste kwaliteit leer! De Stoneville bevat een ruime hoofdvak waar veel spullen in kunnen. Verder heeft de tas een lange rits om het makkelijker voor je te maken als je spullen inpakt of uitpakt. Je hebt een verstelbare schouderriem. Hiermee kun je de tas helemaal afstellen zodat deze perfect voor jou zit. Meer weten over deze tas? Lees nu meer over de Stoneville.

 

Andere soorten tassen

Heb je toch interesse in andere soort tassen? Bekijk ons hele assortiment van tassen! Bij Urban Bozz hebben wij een groot assortiment aanstoere vintage tassen, vind je het moeilijk om een keuze te maken of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs ons winkel! Ons personeel staat altijd voor je klaar en helpt je natuurlijk graag verder. Wanneer zien we je in onze winkel?

Lees meer