Simon James Cathcart | Urban Bozz

Simon James Cathcart

Simon James Cathcart

De visie van Simon James Cathart gaat verder dan alleen kleden met stijl namelijk:“Ik wil dat mannen een andere mentaliteit aannemen. Kleding moet niet meer alleen worden gezien als  mode-item beschouwt, maar als een investering om jezelf goed te kleden en te leven.” Dit betekend kleding maken dat is samengesteld uit het hele spectrum van de beste klassieke herenkleding. De kenmerken, details en snit van Simon James Cathart-kledingstukken kunnen verschillen van wat jij gewend bent te zien of te dragen. Ze zijn het product van zorgvuldige afweging, bekwaam ontwerp en rigoureuze ontwikkeling door mijzelf en het team hier in onze Londense ontwerpstudio - Simon James Cathart

 

1938 Suede Brookland Cathcart Jacket

Een voorbeeld is de 1938 Suede Cathcart jacket. Deze Jacket is een klassieke motorjas die er goed uitziet, gemakkelijk te dragen is en een sportieve uitstraling heeft. Deze Cathcart Jacket heeft een bruine kleur, rits met bal en ketting, twee zakken aan de voorkant, één binnenzak en een geplooide knoopmanchet! De 1938 Suede Brookland Jacket kan je vrijwel voor iedere gelegenheid dragen. 

 

Rust Orange Deco Polo

De Rust Orange Deco Polo is van een hele zachte wafel-breisel gemaakt. Het is een opvallend poloshirt met een unieke stijl. Deze polo kun je over heel het jaar dragen! Kom langs in onze winkel in Breda om de Deco Polo te passen. Deze Deco polo is verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk: 

  • Bordeauxrood
  • Roest oranje
  • Stormblauw

 

1928 Biscuit Deco Dot Braces

Wil jij je broek op houden op de jaren 20 manier? Dan heb je goede bretels nodig, onze bretels zijn ontworpen om aan een groot aantal maten te voldoen. Deze bretels hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, bekijk de Biscuit Deco Dot Braces!  

 

Urban Bozz

Bij Urban Bozz vind je kleding met een vintage look uit de jaren 20, 30 en 40. Deze vintage kleding zien er hedendaags opvallend, authentiek en uniek uit, maar het geeft een goede vintage boost voor je outfit! Naast de vintage kleding bieden wij ook unieke soorten tassen om jouw outfit helemaal vintage te kunnen maken! Maak je vintage outfit helemaal compleet met een tas en bijbehorende accessoires. Ben je benieuwd naar de vintage tassen die wij aanbieden? Bekijk dan ook naar onze:

Lees meer