Blog

Trouwen in de nieuwe jaren ’20 doe je met Urban Bozz en My Vintage Boudoir!

Trouwen in de nieuwe jaren ’20 doe je met Urban Bozz en My Vintage Boudoir!

Urban Bozz en My Vintage Boudoir hebben de handen ineengeslagen. Allebei uitblinkers in unieke trouwkleding van topkwaliteit en dus de perfecte combinatie om jullie vintage bruiloftslook helemaal te laten slagen! Want het is een echte trend geworden, trouwen in Peaky Blinders style. Heel veel koppels met fijne trouwplannen zijn geïnspireerd door de prachtige kleding stijl van de Roaring Twenties en gaan voor een stijlvolle vintage trouwerij in Peaky Blinders of Great Gatsby stijl.

Trouwen in Peaky Blinders style

Trouwen in Peaky Blinders style

Het is een echte trend aan het worden, trouwen in Peaky Blinders style. Heel veel koppels met fijne trouwplannen zijn geïnspireerd door de prachtige kleding stijl van de jaren twintig en gaan voor een stijlvolle vintage trouwerij in Peaky Blinders stijl. De Shelby clan uit de vette BBC-serie staat er om bekend altijd perfect gekleed te zijn in driedelig tweed pak. Netjes afgemaakt met de juiste blouse, de correcte schoenen, pocket-watch en natuurlijk een Peaky Blinders Cap. De laatste jaren zie je niet zoveel driedelige pakken meer op straat. Maar vandaag de dag komt het steeds meer terug, het is een ware trend. Bij Urban Bozz krijgen we ook steeds meer vragen of we kunnen helpen, advies voor een trouwpak, korting voor grote groepen etc. etc. En JA we kunnen helpen en advies geven, vandaar ook dit blog.

Trends & styleguide business tassen 2018

Trends & styleguide business tassen 2018

Het ene business is het andere niet. Wie in een zakelijke omgeving werkt komt deze term ongetwijfeld regelmatig tegen. En als het gaat om kledingstijl wordt vaak alles op een grote business-hoop gegooid. Maar er zijn wel degelijk verschillen: wat wordt verstaan onder business kan per beroepsgroep of kantoorcultuur variëren. Welke stijl er wordt gehanteerd wordt vaak subtiel uitgedragen en wie niet oplet kan als snel de plank misslaan, bij zowel baas en collega’s als klanten. Gelukkig wijst Urban Bozz je de weg in de jungle die business heet. Want wat je zakelijke stijl ook is: wij hebben de juiste tas!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »