Pike Brothers | Urban Bozz

Pike Brothers

Ontdek de unieke Pike Brothers kledingcollectie

Pike Brothers kleding staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. Vanaf slechts € 49,95 kun je al een kledingstuk van Pike Brothers bestellen. Wij zorgen ervoor dat je vindt waar je naar op zoek bent. Of je nu op zoek bent naar een 3-delig tweed suit van Pike Brothers, een uniek Pike Brothers shirt, Pike Brothers Jeans of een Pike Brothers gilet, wij hebben dit allemaal op voorraad! Bekijk hieronder ons assortiment Pike Brothers kleding.

Pike Brothers 3-Delig Tweed Suit

De 3-Delige Tweed Suit, oftewel de deftige suit, is in twee varianten te verkrijgen. Op deze manier heb jij als klant meer opties en kan je gemakkelijker een pak vinden dat bij jouw past. Wanneer je online nog geen keuze kan maken, kan je ook altijd langskomen of online contact met ons opnemen. Wij zijn er namelijk om jou te helpen. In ons assortiment hebben wij de volgende Pike Brothers 3-delig tweed pakken voor jou:

  • 1928 3-Delig Tweed Suit Dundee Grey en Upland Brown
  • 1905 3-Delig Tweed Suit Corduroy Olive

Combineer het 3-delig tweed suit

Dit 3-Delig deftige Pike Brothers pak bevat een pantalon, jacket en een vest. Combineer je 3-delige tweed suit met een overcoat. De overcoat oftewel de lange jas, is het iconische item van elke look in de jaren twintig: een lange jas over je gehele jaren 20 outfit. Draag het om direct stijl toe te voegen aan elke outfit! Peaky Blinders pet, deze pet is nog even voor de extra feeling, ze passen goed bij je outfit en je kan ze matchen met je gehele outfit. Voor de Peaky Blinders kenners is deze pet eigenlijk niet te missen! En als laatste de overhemden die je niet kan vergeten! Eenmaal binnen gekomen en je doet je deftige lange jas uit en de jacket eronder, heb je een stijlvol overhemd die nog steeds matcht met je gehele outfit!

Pike Brothers Roamer Shirt

Het Pike Brother Roamer shirt pistolero en het Pike Brother Roamer shirt Makalawena yellow zijn de zomerse, lichtgewicht shirtjes met korte mouwen! Het Roamer shirt Blue Wabash Denim is met lange mouwen en een los vallende snit. Kijk naar ons assortiment en bestel jouw Pike Brothers Roamer Shirt! Het 1973 Roamer Pike Brothers shirt is in drie soorten te verkrijgen bij ons:

  • 1937 Roamer shirt pistolero
  • 1937 Roamer shirt Makalawena yellow
  • 1937 Roamer shirt Blue Wabash Denim

Pike Brothers Heavy Duty Braces

Een populair item van de Pike Brothers is de ouderwetse riem die niet om de heup zat, maar om je schouders. Ze worden weer populairder en wij hebben de Duty Braces! We hebben de duty braces van Pike Brothers in drie verschillende varianten:

  • Heavy Duty Braces Blue
  • Heavy Duty Braces Red
  • Hunting Braces Blue

Kom gezellig langs

Bekijk ons hele assortiment van Pike Brothers of een van onze andere topmerken en doe je bestelling! Bekijk ook eens onze andere merken voor een volledig overzicht van al onze merken. Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in onze winkel in Breda. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder. Ons personeel heeft al honderden mannen blij gemaakt met de perfecte Pike Brothers kleding.

Lees meer