Dokterstas van Urban bozz... Mooi, stijlvol en onmisbaar! | Urban Bozz

Leren dokterstassen en beugeltassen

De mooiste leren dokterstassen

Een leren dokterstas van Urban Bozz is uw beste assistent. Het model 'beugeltas' is weer helemaal trendy. Bij een beugeltas of clippertas heeft u direct alle zaken bij de hand, overzichtelijk en handig in het gebruik. Onze handgemaakte leren dokterstassen selectie van topmerken als: Mutsaers Lederwaren, Sergeant by Ruitertassen, Aski-Bags, Leather Design, Arpello en DR-Amsterdam worden van de beste materialen en leersoorten gemaakt, waardoor de kwaliteit 100% gegarandeerd is. Dus op zoek naar een tijdloze leren dokterstas die perfect past bij je, zie hier de Urban Bozz collectie. De dokterstas is niet alleen handig voor dokters maar natuurlijk ook voor elke zakenreis.

 

De geschiedenis van de dokterstassen

Dokterstassen zijn tassen die vroeger door artsen werden gebruikt. Vooral huisartsen brachten deze makkelijke handtas mee op huisbezoek. De tas heeft voor artsen een handig design. Zo zit de sluiting aan de bovenkant van de tas. Wanneer je de tas opent, blijft deze vaak door een handig scharniersysteem open staan. Dit gaf een arts de mogelijkheid om snel bij zijn spulletjes te kunnen. Tegenwoordig hoef je geen arts te zijn om een dokterstas te mogen gebruiken.

 

Trendy werktas

Dit model is als werktas omgetoverd tot een trendy design, uitgevoerd in verschillende kleuren. Traditioneel is de dokterstas gemaakt van zwart leer. Deze zie je dus ook terug in de diverse collecties. Het grote binnen vak biedt je de mogelijkheid om je spulletjes in een oogopslag te zien en terug te vinden. Handig als tas voor het werk, voor school en voor hobbymaterialen. Uiteraard is er in de nieuwe designs ook rekening gehouden met dat je misschien je mobiel in een apart vak wil opbergen.

 

Dragen of op je rug?

Onze dokterstassen komen in alle verschillende soorten en maten. We willen er namelijk voor zorgen dat je de juiste dokterstas vindt die bij jou past. Je kunt namelijk kiezen voor de dokterstassen die je op je rug kunt doen, maar ook echt ouderwetse dokterstassen die je moet dragen. Vroeger waren het alleen maar tassen die je kon dragen, maar doordat er steeds meer vraag naar kwam, kun je deze nu ook op je rug dragen. Welke van de twee varianten ga jij halen?

 

Alle soorten tassen

Naast deze dokterstassen hebben we nog veel meer tassen en rugzakken in ons assortiment. We zijn de nummer één als het gaat om trendy en old school tassen. Of het nu gaat om reistassen of schooltassen, we hebben het allemaal. Wanneer je bijvoorbeeld specifiek laptoptassen nodig hebt kan dat natuurlijk ook! Elk van deze tassen heeft zijn eigen design en voordelen. Bij Urban Bozz hebben wij de volgende mogelijkheden: 

 

Kom gezellig langs

Weet je nog niet zo goed welke tas je wilt kiezen? Kom dan eens gezellig langs in onze winkel. In onze winkel kun je zelf jouw nieuwe dokterstas passen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring als het gaat om verschillende tassen en helpt je graag verder! Daarnaast kun je zelf natuurlijk erachter komen welke tas het beste bij jou past. Kom dus gezellig langs en dan kijken we samen naar al onze mogelijkheden voor jou!

Lees meer