Pre-sale Shelby Brothers tweed bags gestart

Pre-sale Shelby Brothers tweed bags gestart

De Peaky Blinders inspired tassencollectie komt er aan! Waanzinnige schoudertassen, aktetassen en rugtassen van tweed en leer. Exclusief bij Urban Bozz en met aantrekkelijke pre-sale actie! Ontvang maar liefst 10% korting én een unieke tweed flat cap.

Pre-sale Shelby Brothers tweed bags gestart

We teasden jullie er een tijdje terug al mee en op onze oproep naar modellen kwamen gigantisch veel reacties. Maar de Peaky Blinders inspired tassencollectie komt er aan! Exclusief voor en samen met Urban Bozz ontwierp het Nederlandse tassenlabel Orange Fire een ruige collectie die absoluut Shelby approved is.

Stijlvol eerbetoon
De Shelby Brothers tweed bags zijn onze hommage aan de magnifieke BBC-serie Peaky Blinders. Bij Urban Bozz zijn we fan van het rauwe en ruige karakter van de serie en de complexe personages. De tassencollectie bestaat dan ook uit schoudertassen, aktetassen en rugtassen met klinkende namen als Thomas, Arthur, Alfie en Billy.

Tweed en leer in de hoofdrol
De gebroeders Shelby en kompanen zijn altijd stijlvol gekleed in tweed, witte hemden en leren boots. Dit inspireerde Urban Bozz en Orange Fire tot het ontwerpen van tassen in stevig, typisch Engels Harris tweed, gecombineerd met prachtig Italiaans vintagelook leder in diverse kleuren. Daarnaast bevat de collectie lederen aktetassen met een geweldige antique airbrush.

Pre-order met korting
Om de komst van deze bijzondere tassen te vieren en om iedereen de kans te geven zich een echte Shelby te voelen, houdt Urban Bozz een speciale pre-sale voor de tassen die begin maart uitkomen. Bestel je favoriete Peaky Blinders-tas nu en je ontvangt maar liefst 10% korting. Daarnaast krijg je direct een unieke tweed flat cap mét signature Shelby scheermesje opgestuurd en een mooi certificaat van aankoop. Het perfecte cadeau voor de feestdagen en absoluut Shelby approved!

Alle Shelby Brothers vindt je hier!

Nog meer info lees ons voorgaande blog over de Shelby Brothers fotoshoot

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.