Portfolio tassen van Urban Bozz! | Urban Bozz

Laptopsleeve

Laptopsleeve bestellen

Op zoek naar een lederen laptop sleeve ofwel leren portfolio tas voor zakelijk of privé gebruik? Dan biedt een Urban Bozz tas uitkomst! De lederen laptop sleeves van Urban Bozz zorgen voor een uitstekende bescherming voor uw laptop of MacBook. Welke laptopsleeve past het beste bij jou? Neem een kijkje in ons ruime aanbod laptopsleeves

 

Over laptop sleeves

Laptop sleeves zijn een stevige, maar ook lichte manier om uw laptop te beschermen tegen stof, krassen en lichte stoten. Het leder van een  sleeve of portfolio tas zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast zijn een aantal modellen uitgerust met extra vakjes om privé of zakelijke accessoires georganiseerd als een echte professional op te bergen. 

 

Ons assortiment laptopsleeves

Ons assortiment bestaat uit verschillende laptopsleeves, zo heb je verschillende designs en kleuren. Onze laptopsleeve tassen zijn licht en toch stevig en vooral heel erg mooi. Om papierwerk, foto's, prints en tablets op stijlvolle wijze in mee te nemen. It takes less to impress!  Het assortiment bestaat uit verschillende inches-maten. Wij hebben laptopsleeves  van 13 inch tot en met 17 inch. Zo past elke laptop in één van onze laptopsleeves. Bovendien hebben de laptopsleeves extra vakjes om persoonlijke spullen op te bergen.

 

Brede keuze aan laptopsleeves

Al onze laptopsleeves zijn gemaakt van leer en met de hand vervaardigt, dit resulteert in laptopsleeves van ontzettend hoge kwaliteit. De laptopsleeves zien er ook erg trendy uit en kunnen jouw outfit eenvoudig matchen. Doordat de laptopsleeves van leer zijn, gaan de tassen een lange tijd mee, de laptopsleeves zijn een aankoop voor lange termijn.

 

Opletten bij aankoop

Bij het uitkiezen van een latopsleeve moet je op een aantal dingen letten. Deze zaken vergroten de kans dat je uiteindelijk de juiste optie aanschaft. Bij het aanschaffen van een laptopsleeve moet je op de volgende zaken letten:

  • Ga of je op smaak: Een laptopsleeve gaat meerdere jaren mee en het is dus belangrijk dat je een leuke laptopsleeve uitkiest. Het feit dat wij van Urban Bozz toffe designs aanbieden, maakt het in ieder geval een stuk makkelijker om een keuze te maken uit een laptopsleeve
  • Lengte en breedte: Ga op de lengte en breedte van zowel je laptop als de desbetreffende laptopsleeve af. Deze afmetingen zijn betrouwbaar en zo voorkom je dat je de verkeerde laptopsleve aanschaft. Niet elke laptop heeft dezelfde afmetingen, het is dus belangrijk om na te gaan wat de lengte en breedte van jouw laptop is.

 

Bestel jouw laptopsleeve

Een laptopsleeve kan in het hedendaagse werkleven eigenlijk niet meer ontbreken en is ook erg essentieel. De laptopsleeves beschermen jouw laptop tegen schade als je onderweg bent. De laptopsleeves van Urban Bozz zijn ook nog eens trendy. Voordat je gaat bestellen, neem ook nog een kijkje bij onze andere categorieën zoals rugzakken, schoudertassen en werktassen. Hier kan je uiteraard ook jouw laptopsleeve in doen als je meerdere spullen mee wilt nemen naar kantoor of werk. Welke laptopsleeve past het beste bij jou? Een blauwe of liever een bruine? Jouw laptopsleeve bestel je eenvoudig online bij ons!

Lees meer