Leren schooltassen | Ouderwetse tassen voor mannen | Urban Bozz

Schooltas voor Heren

Leren tassen

Too cool for school? Dacht het niet! De ouderwetse degelijke leren college bags annex boekentas van toen is terug en Urban Bozz heeft de fijnste exemplaren van de strafste merken in huis. Van o.a. Ruitertassen, Scaramanga, Orange Fire, Arpello en Plevier tassen. Ze zijn ook ideaal voor kantoor als werktas, vrije tijd en de collegebanken. Zeg nou zelf zo'n stevige van tuig leer gemaakte robuuste tas is toch gewoon über stoer. Doe op deze pagina maar eens inspiratie op voor de schooltas van leer voor de heren.

 

Leren schooltas

De heren schooltas/college bags komen in veel verschillende soorten en maten. Een van de meest bekende varianten is de leren schooltas. Het is een favoriet bij vele omdat hij een stoere uitstraling heeft. Daarnaast gaat deze leren schooltas lang mee, waardoor hij nog aantrekkelijker wordt. Je wilt natuurlijk niet om het jaar een nieuwe tas moeten halen. Hij moet van hoge kwaliteit zijn en dat zijn onze leren tassen. Deze heren schooltassen zijn tijdloos en kunnen daarom met goed onderhoudt jaren lang meegaan.

 

Ouderwetse schooltas

Onze tassen zijn heel erg geïnspireerd door vroeger. Wij van Urban Bozz willen de ouderwetse stijl weer terugbrengen. Dit is ook wat je terugziet komen als je rond begint te snuffelen door ons assortiment. We willen dat elke man een stoere tas kan dragen in zijn stijl, daarom hebben wij speciaal dit assortiment met schooltassen voor heren. Of je hem nu gebruikt voor school of werk. Met deze ouderwetse tassen ga je stoer op pad. 

 

 

Alle soorten en maten

De school tassen voor heren komen in alle verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat je alles mee kunt nemen in jouw ouderwetse of leren schooltas. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, laptop, maar ook eten. In ons assortiment vind je schooltassen met extra vakken, maar ook hele simpele. Bepaal dus vooral voor jezelf wat voor soort tas jij wilt nemen. De keuze in ons assortiment is gigantisch.

Meer dan alleen heren schooltassen

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een schooltas voor heren? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Naast deze schooltassen voor heren hebben we nog veel meer in ons assortiment. We hebben voor elke gelegenheid wel een tas. Bekijk hieronder maar eens wat wij allemaal voor je te bieden hebben:

schoudertassen, rugzakken, Werk & laptoptassen, Reistassen, Peaky Blinders tassen, Dokterstassen

 

Service

Wanneer je bij ons een ouderwetse schooltas besteld versturen we deze gratis voor je op. Geen extra verzendkosten of iets. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat je zeker bent van je zaak. Daarom kun je bij ons tot 14 dagen later retourneren. Zo kun je jouw leren schooltas goed passen en aan iedereen laten zien. Beslis je dan toch om een nieuwe te nemen? Stuur hem dan terug en bestel snel een nieuw model. 

 

Kom langs in de winkel

Wil je voorkomen dat je een schooltas moet terug sturen? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel. We zijn weer open voor iedereen, dus je kan altijd langskomen. Ons personeel weet alles af van ons assortiment en helpen je dus ook graag verder met het vinden van de perfecte ouderwetse schooltas. Kom dus gerust langs en neem eens een kijkje in onze winkel. Wanneer zien we jou langskomen in onze winkel? 

Lees meer