Wordt de nieuwe Thomas Shelby met deze kleding! | Urban Bozz

Peaky Blinders lifestyle | Shelby Brothers

Ben je ook altijd al heel erg geïnspireerd geweest met de kleding van de Shelby Brothers? Vond je de kledingstijl in de Peaky Blinders serie ook zo mooi en kan je geen genoeg krijgen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt bij ons terecht voor alle soorten Peaky Blinders kleding. We hebben meer dan 250+ verschillende artikelen die in het thema van de Shelby Brothers zijn. Wat deze nu allemaal zijn lees je hieronder, lees dus snel verder!

 

Alles over de Shelby Brothers

Voor degene onder ons die Peaky Blinders nog niet hebben gekeken zullen we je even wat achtergrond geven. Natuurlijk zonder deze geweldige serie te spoilen. De Shelby brothers zijn een familie uit Birmingham Engeland. De Shelby familie wordt geleid door Thomas Shelby. Onder zijn leiding zijn onder andere de bekende Arthur Shelby, John Shelby, Michael Gray, Polly Gray en Ada Shelby-Thorne. 

 

Thomas Shelby kleding

Zoals eerder is verteld is Thomas (ook wel Tommy) Shelby de leider van de Shelby brothers. Hij is niet de oudste, maar heeft het toch voor elkaar gekregen om de leiding te hebben over de broers. Thomas Shelby heeft een hele nette, kalme en dominante uitstraling. Gedurende de serie is ook te zien hoe Tommy Shelby zijn kledingstijl veranderd. Het is begrijpelijk dat je zelf ook wilt kleden als deze baas. Bij Urban Bozz hebben wij verschillende soorten Peaky Blinders kleding. Neem daarom snel een kijkje tussen onze Peaky Blinders kleding en maak je eigen Peaky Blinders outfit!

 

De beruchte Peaky Blinders pet

Een van de meest herkenbare Peaky Blinders kledingstukken is wel de Peaky Blinders pet. Deze beruchte pet wordt in de Peaky Blinders serie gebruikt als stijl, maar ook als wapen. Zo stoppen ze namelijk een scherp scheermesje in hun pet, waardoor ze op elk moment van de dag klaar zijn om te vechten. Bij ons vind je deze petten ook mét signature Shelby scheermesje. Niet aan te raden om te gebruiken zoals in de serie.

 

Finish de Thomas Shelby look

In ons assortiment vind je echt alles wat je in de serie ziet. Van de welbekende Peaky Blinders schoenen tot een prachtige Peaky Blinders tas. Wat je ook zoekt wij hebben het in ons assortiment aan Peaky Blinders kleding. Het is een echte finisher van de complete look bij je Peaky Blinders kleding. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie vintage zakhorloges die de look net een luxere uitstraling geven.

 

Peaky Blinders Tassen

De bijzondere Shelby Brothers collectie van Orange Fire in samenwerking met Urban Bozz brengt een hommage aan Peaky Blinders in een oogverblindende tassenlijn. Geïnspireerd op de stijl van de familie Shelby wordt prachtig kwaliteitsleer gecombineerd met stoere Harris tweed voor een echte old school look. Bij Urban Bozz zijn we groot fan van het rauwe en ruige karakter van de serie en de complexe personages. De tassencollectie bestaat dan ook uit laptoptassen, schoudertassen, aktetassen en rugzakken met klinkende namen als Thomas Shelby, Arthur, Alfie en Billy. De designs van Shelby Brothers bags zijn in stevig, typisch Engels Harris tweed, gecombineerd met prachtig Italiaans vintagelook leder in diverse kleuren. Bij elke tas krijg je een unieke tweed flat cap mét signature Shelby scheermesje.

 

By order of the Peaky Blinders

Ken je iemand die helemaal verliefd is op de serie? Dan kun je ervoor kiezen om Peaky Blinders kleding cadeau te geven. Gegarandeerd dat je deze Peaky Blinders fan een glimlach op zijn of haar gezicht bezorgd. De accessoires verschillen van prachtige Shelby Vintage zakhorloges tot bretels. Een echte aanrader om even te bekijken. Misschien vind je wel wat leuks voor jezelf zoals een Shelby veldfles. Ideaal om je drank in stijl mee te nemen en op te slaan. Hoe dan ook zal er vast iets leuks tussen zitten. 

Tassen en kleding kopen bij Urban Bozz

Wil je meer zien van het assortiment bij Urban Bozz naast onze populaire Peaky Blinders tassen, kleding en meer? Bekijk dan ons ruime assortiment in bijvoorbeeld:

 

 

Lees meer