Peaky Blinders pet | Sluit je aan bij de Shelby brothers! | Urban Bozz

Peaky Blinders pet | Shelby Brothers

Natuurlijk vind je in ons assortiment de enige echte Peaky Blinders pet. De Peaky Blinders pet mag eigenlijk niet ontbreken bij je Peaky Blinders kleding. We hebben verschillende soorten petten van al je favoriete personages. Zo hebben we natuurlijk de bekende Shelby Cap, maar ook Peaky Blinders petten van Finn, Arthur, John en Michael. Voor welke Shelby Brother kies jij? Lees hieronder snel meer over alle mogelijkheden binnen ons assortiment. 

 

Kenmerkend aan de Peaky Blinders

Een van de manieren waarop de Shelby brothers worden herkend is door de echte Peaky Blinders pet. De Peaky Blinders pet wordt gebruikt in de serie en het is niet zo maar wat het lijkt. Naast dat het een authentieke look heeft, wordt het in de serie ook gebruikt als wapen. Zo zit er namelijk een scheermesje boven op de cap, waardoor deze niet direct te zien is. Een echte sneaky wapen. Om erachter te komen of wij ook deze scheermesjes verkopen bij onze Peaky Blinders petten, lees je nu.

 

De echte feeling

Bij deze Peaky Blinders cap kun je ook kiezen voor een echt authentieke signature Shelby scheermesje. Wat is namelijk een Peaky Blinders cap zonder het beruchte scheermesje. Het is echter natuurlijk niet aan te raden om deze te gebruiken zoals de Shelby brothers het gebruiken. Je zal in ieder geval wel met het scheermesje de echte Peaky Blinders fans herkennen. Een Peaky Blinders cap met een leuke easter egg dus! Ga voor de echte feeling met onze Peaky Blinders caps.

 

Peaky Blinders hoed

Naast de iconische Peaky Blinders petten hebben we ook verschillende Peaky Blinders hoeden. Je kent het wel, degene die inspecteur Campbell altijd droeg. Of wat vind je van de zwarte porkpie Peaky Blinders hat van Alfie Solomons? Er is genoeg om uit te kiezen als je een echte fan bent van iemand anders uit de serie. Het is zeker aan te raden om rond te kijken voor de perfecte Peaky Blinders hoed die bij jou past! Of misschien ben je meer geïnteresseerd in onze Peaky Blinders cadeaus

 

Match jouw Peaky Blinders Cap met de juiste kleuren

De Peaky Blinders cap en hoed kun je in verschillende kleuren kopen. Hierdoor heb je de keuze om de perfecte hoed te vinden die past bij jouw vintage look. Je vindt de Peaky Blinders pet in de volgende kleuren:

  • Bruin / Cognac
  • Zwart / Grijs
  • Blauw / Navy
  • Rood
  • Overige kleuren

 

Meer dan alleen een Peaky Blinders pet

Mis je toch nog iets aan je outfit? Dan hebben we gelukkig nog genoeg voor je in ons assortiment. Zo kun je ook bij ons terecht voor echte Peaky Blinders tassen, Peaky Blinders schoenen en nog meer. Bekijk daarom zeker eens de rest van ons Shelby Brothers assortiment of bestel vandaag nog jouw eigen Peaky Blinders pet of hoed! Een echte Shelby kan natuurlijk niet zonder zijn beruchte Peaky Blinders pet! 

Lees meer