Peaky Blinders kleding | Hoor jij bij de Peaky Blinders? | Urban Bozz

Kleding Peaky Blinders style | Shelby Brothers

Hoe herken je de Peaky Blinders? Nou best simpel, namelijk door de unieke en fantastische pakken! De Peaky Blinders kleding is een echte blikvanger. Als fan kun je maar geen genoeg krijgen van de authentieke en vooral gedetailleerde pakken die in de serie worden gedragen. De details die ze al in de jaren 20 hadden was fenomenaal. We vertellen je graag meer over onze passie voor de Peaky Blinders kleding en alles wat erbij komt kijken. Lees daarom snel verder!

 

Details van een Peaky Blinders pak

Een van de kenmerken van de jaren 20 in Engeland zijn eigenlijk wel de pakken die zij daar droegen. Er is eigenlijk niet aan deze stijl te tippen en dit merk je ook gedurende de hele serie. Wanneer je net met de serie begint kom je eigenlijk gelijk in de sfeer door de Peaky Blinders kleding die alle personages dragen. Het is daarom niet heel gek dat je verliefd bent geworden op deze stijl en zelf ook een echt Peaky Blinders pak wilt dragen. 

 

Peaky Blinders kleding op maat

Wanneer je jouw Peaky Blinders kleding besteld zullen we ervoor zorgen dat deze helemaal op maat is. Een Peaky Blinders pak moet namelijk helemaal in stijl zijn met de persoon die deze gaat dragen. Met echt vakmanschap van onze verschillende ontwerpers loop jij straks rond in een echte gedetailleerde Peaky Blinders pak. Bekijk daarom de verschillende mogelijkheden in kleuren die we voor jou te bieden hebben. Kies je voor een mooie grijs pak of ga je liever voor een blauw Peaky Blinders pak? Jouw Peaky Blinders outfit vind je bij Urban Bozz.

 

Kies de juiste accessoires

In de serie valt op dat het pak van Thomas Shelby ook elke keer wat veranderd. Het zijn geen grote veranderingen, maar het valt wel op voor de echte kenners. Hij heeft verschillende kleuren pakken waardoor hij voor elk moment de juiste uit kan kiezen. Van het welbekende donkerblauwe pak tot de grijze pak, we hebben het allemaal gezien. Wat vooral opvalt aan de Peaky Blinders kleding zijn de details. Zo veranderd Thomas Shelby vaak van accessoires. Deze verschillende accessoires kun je ook bij ons in het assortiment vinden! Neem daarom snel eens een kijkje en maak jouw Peaky Blinders outfit nog specialer. 

 

Ga voor de hele look!

Een echte Peaky Blinders pak moet eigenlijk de gehele look bevatten. Van Peaky Blinders schoenen tot de welbekende Peaky Blinders pet wij hebben alle soorten Peaky Blinders kleding! De signature kledingstuk van de Peaky Blinders is namelijk de pet. Elke echte fan weet namelijk wat er onder die cap bevindt. Wanneer je de look compleet wilt maken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Peaky Blinders petten bevatten namelijk ook het beruchte scheermesje. Wij raden natuurlijk aan om deze alleen als accessoire te hebben en niet te gebruiken zoals in de serie. Dit maakt de pet er zeker niet minder ruig op en maakt jouw Peaky blinders outfit compleet!

 

Alle soorten Peaky Blinders kleding

Je vindt bij ons alle soorten Peaky Blinders kleding, het houdt namelijk niet op bij alleen de petten of pakken. Zoals eerder verteld hebben we de gehele look voor jou beschikbaar. Zo kun je ook bij ons terecht voor verschillende overhemden voor onder je pak. Maar tussen de verschillende Peaky Blinders kleding vind je natuurlijk ook bowties en bretels. Zo maak je de hele look af. Bekijk snel het assortiment Peaky Blinders kleding en ga morgen nog op straat als echte baas in jouw eigen Peaky Blinders outfit!

Lees meer