Peaky Blinders boots en schoenen | Urban Bozz

Shelby Brothers boots

Stap letterlijk in het leven van de Peaky Blinders met deze Peaky Blinders schoenen. Met deze unieke en authentieke collectie 1920’s Peaky Blinders boots laat je het beste van jezelf zien. Naast dat ze ruig zijn staan ze ook nog eens heel erg netjes. Zo hoef je niet het gehele Peaky Blinders outfit te dragen om deze schoenen te kunnen dragen.

 

Kenmerkende Peaky Blinders schoenen

In de Peaky Blinders serie wordt er niet heel veel focus gelegd op de specifieke schoenen. Echter is dit wel een kenmerkend attribuut van de jaren 20. In ons assortiment vind je ook deze Peaky Blinders schoenen in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor weet je zeker dat je jouw schoenen met jouw Peaky Blinders kleding kan matchen. 

 

Samenwerking van kwalitatieve merken

Deze Peaky Blinders schoenen zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Shelby Brothers en Ad van den Hout Masterpieces. Ad is onze Nederlandse trots als het gaat om echt vakwerk. Gemaakt van stevig, maar soepel leer en handgeschilderd in vintage kleuren en met de karakteristieke hoge vetersluiting en verfijnde details. Deze brogues handpainted brogues handpainted staan uiteraard het beste onder een stijlvol tweed pak, maar zijn ook erg tof onder jeans of cool curduroy. Stepping out like a f*cking Peaky Blinders was nog nooit zo makkelijk!

 

Handpainted Brogues

In de serie zie je twee soorten schoenen het meest. Dit zijn de hoge veterschoenen en lage veterschoenen. Van de laatste is de kans groot dat jij er wel een paar van thuis hebt liggen. Dit zijn namelijk de bekende schoenen die je draagt bij een net pak. De hoge veterschoenen zijn wat minder bekend. Dat ze minder bekend zijn betekend niet dat deze minder stijlvol zijn. We hebben een breed aanbod aan hoge veterschoenen dus kijk zeker eens rond of er voor jou iets tussen zit.

 

Meer dan alleen Peaky Blinders schoenen

Je kunt bij Urban Bozz terecht voor een gehele Peaky Blinders outfit. Zo hebben we ook verschillende Peaky Blinders accessoires om je outfit compleet te maken. Deze accessoires zijn ideaal voor de kleine details voor de echte kenners. Zo hebben we de bekende sigaret houder waar Thomas Shelby gebruik van maakt in de serie. Maar ook onze Peaky Blinders petten bevatten een scheermesje zoals in de serie. Hierdoor herken je je gelijk de echte kenners van de serie.

Lees meer