Fiebig | Urban Bozz

Fiebig

Geen producten gevonden...

De leukste Fiebig petten

Fiebig petten en flat caps zijn ontzettend populair onder de consument. Flat caps droegen heren in 1400 al, maar nu zijn de flat caps weer helemaal terug van weggeweest! Dankzij de ongekende populariteit van de serie Peaky Blinders zijn de flat caps een item waar je niet meer om heen kan. De flat caps zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Combineer de Fiebig petten met jouw favoriete outfit en geef zo een uniek touch aan jouw look!

 

Over Fiebig petten & Peaky blinders

Fiebig is gestart in 1903 onder de naam Sauerland Hutmanufactor in Duitsland. Door de jaren heen is het merk Fiebig uitgegroeid tot een hoeden en petten maker met een oog voor kwaliteit. What’s a Peaky Blinder without his flat cap. Ongetwijfeld als je de serie Peaky Blinders hebt gezien herken je deze Fiebig petten. De gebroeders Peaky Blinders hebben gedurende de serie altijd een Fiebig flat cap op. Zij gebruiken deze Fiebig flat cap niet alleen ter bescherming tegen het wisselvallige weer in Engeland. Door het beruchte scheermesje onder de plooi is de Fiebig flat cap ook een geschikt wapen. Maar wij zeggen er natuurlijk bij dat wij van Urban Bozz geweld niet aanmoedigen! De Razor is puur decoratief. Dit maakt de Fiebig petten uiteraard niet minder ruig!

 

Voor de Peaky Blinder fans

Met de Fiebig petten maak je jouw gehele Peaky Blinders outfit af. Maar naast onze Fiebig petten hebben wij uiteraard ook nog andere kleding van Peaky Blinders. Neem rustig een kijkje bij onze Peaky Blinders schoenen of bij onze Peaky Blinders tassen. En voor de echte grote liefhebbers hebben we ook nog Peaky Blinders accessoires. Zo heb jij een complete outfit en ben je één met de familie Blinders. Zo kun je dus gerust zelf meespelen in de serie. 

 

Meten is weten

Wij begrijpen dat een maat kiezen voor de Fiebig flat caps soms moeilijk kan zijn. Hiervoor zetten wij een aantal tips op een rijtje:

  • Pak een meetlint, wikkel het meetlint rond je hoofd. 
  • Let hierbij op de volgende punten: het meetlint zit boven je wenkbrauwen, het meetlint zit net boven je oren en het meetlint gaat over het breedste gedeelte van je achterhoofd.
  • Trek het lint niet te strak aan. Valt jouw hoedmaat tussen twee maten in? Dan raden wij jou aan om altijd voor de grotere maat te kiezen. Zo weet je zeker dat jouw Fiebig flat cap niet te klein is. Zo heb je nog ruimte over en zit de Fiebig flat cap enorm comfortabel.

 

Kom een kijkje nemen

Ben je nog aan het twijfelen welke Fiebig flat cap je wilt kiezen? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Breda. In onze winkel kun je eenvoudig jouw favoriete Fiebig flat cap passen. Bovendien kan ons personeel jou deskundig advies geven over de maat en andere zaken. En zeker niet onbelangrijk, je kunt er zelf achter komen welke jou het beste staat. Dus kom gezellig langs in onze winkel en dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn! Als je jouw favoriete Fiebig flat cap wel hebt gevonden, kun je hem uiteraard eenvoudig bij ons online bestellen!

 

* enkel verkrijgbaar in onze winkel Houtmarkt 150 in Breda!

Lees meer