Marc Darcy | Urban Bozz

Marc Darcy

Marc Darcy suits kopen

Er zijn veel gelegenheden waar u als man zijnde goed voor de dag wilt komen in een stijlvol, maar ook zeker moderne suit. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of aan andere formele gelegenheden. In alle gevallen neemt u graag de tijd om de perfecte Marc Darcy suit uit te zoeken waar u een onvergetelijke indruk mee achterlaat. Ons assortiment Marc Darcy suits is een gevarieerd assortiment en geeft u alle vrijheid om een geschikte suit uit te kiezen. 

De Marc Darcy-pakken zijn gemaakt voor de typische gentleman en beschikken over luxe stoffen. De driedelige pakken zijn zeer verfijnd. De stijlvolle suits hebben doorgaans gilet's met een lage voorkant, de twed stofkeuze is kleurrijk met typische Britse geruite patronen zodat hij er op zijn best uitziet. Neem een kijkje in ons ruime aanbod Marc Darcy pakken!

 

Over Marc Darcy

Marc Darcy is een bekend bedrijf die herenpakken levert over de hele wereld, het bedrijf is opgericht 1989. Marc Darcy levert kwalitatief hoge herenpakken op met een moderne twist. Door de jaren heen heeft dit merk een grote reputatie opgebouwd als het gaat om hoge kwaliteit en vooral betaalbare herenpakken. Marc Darcy onderscheidt zicht en op zichten van anderen door het grote oog voor details, dit maakt het merk dan ook zeker uniek.

 

Een volledige suit of zelf samenstellen?

De klassieke suits bestaan uit een pantalon, een bijpassende colbert en vaak een gilet. Deze combinatie maakt u doorgaans naar eigen inzicht af met een stoer overhemd, een stropdas en een paar nette herenschoenen. De manier waarop mannen hun suit dragen is de laatste decennia wel veranderd, zo zijn er steeds meer kleurcombinaties geoorloofd zoals suits met vele ruiten en opvallende kleuren. Tegenwoordig is de stropdas ook geen vanzelfsprekend onderdeel meer van een heren suit. Een suit zonder stropdas, met de bovenste knoop van overhemd open, is in de loop der jaren een soort trend geworden. U heeft bij Urban Bozz de keuze om volledige heren suit te kopen, maar u kunt uw eigen suit samenstellen. Een slogan die wij van Urban Bozz altijd zeggen is: Get yourself a decent suit, we’re going to the races! Al onze suits bestaan uit een pantalon, gilet en colbert. U kunt de suits combineren met een toffe overcoat, vintage style boots, tweed-bag, bijpassende overhemd, manchetknoppen, strik, bretels en een flat cap of stoere hoed. Zo kunt u een unieke look creëren.

 

Bestel uw Marc Darcy suits

Bij Urban Bozz vindt u een groot aanbod aan betaalbare heren suits van super kwalitiet. De herenpakken zijn gemaakt van de fijnste materialen en hebben daarom dus ook een hoge comfort en veel bewegingsvrijheid. Dit zorgt ervoor dat de heren pakken een super comfort hebben. Maar voordat u gaat bestellen, moet u ook zeker nog een kijkje hebben genomen bij onze manchetknoppen en strikken. Deze accessoires zullen ervoor zorgen dat uw suits helemaal compleet is. Nu heeft u een heren suit die een eyecatcher is. Twijfelt u over een suit? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Breda. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw Marc Darcy suits eenvoudig online bestellen!

Lees meer