Leather Design | Urban Bozz

Leather Design

Leather Design Tassen

Op zoek naar een stoere leren tas? Al vanaf € 139,95 heb je een stoere leren tas! Bij ons vind je verschillende soorten leren tassen, heb je een handtas nodig om naar je werk te gaan waarin een laptop in moet, of studeer je nog en heb je liever een rugtas om daar je boeken in te doen? Bij Urban Bozz vind je het allemaal, bekijk ons assortiment of lees verder!

 

Dat je bij Urban Bozz unieke spullen kunt halen is een feit, zoals bijvoorbeeld de Leren handtas voor mannen van het merk George! Een unieke leren handtas voor mannen, de zakelijke handtas die op een natuurlijke manier is gelooid met Italiaanse rundleer. Je hebt de luxe binnenzijde met 2 vakken en een ritsvak in het midden, zo kan je geordend jouw spullen in de George tas stoppen en je spullen netjes houden. Verder heb je aan de achterzijde een ritsvak dat ideaal is voor losse papieren en aan de bovenkant heb je een quick-slot zodat je tas goed dicht is! Geïnteresseerd naar de George tas? Dat begrijpen wij heel goed. Je hebt twee verschillende kleuren van de George tas, bekijk ze hieronder:

 

Leren Rugzak Heren

Nu de handtas liefhebbers aan het rondkijken zijn voor een gave handtas, is Urban Bozz de rugzak liefhebbers natuurlijk niet vergeten! Sterker nog, de leren rugzakken zijn van even goede kwaliteit net als de handtassen en zien er ook nog eens stoer uit. Kijk maar naar de Charles tassen, net als de George tas is deze ook op een natuurlijke manier gelooid met Italiaanse rundleer. De binnenkant van de Charles tas zit een luxe binnenzijde met 2 vakken en een ritsvak in het midden! Er zit natuurlijk ook een quick-slot aan de bovenkant van deze tas! De Charles rugzakken hebben meerdere kleuren: 

 

Andere soorten tassen?

Naast de George en de Charles tassen bieden wij ook andere leren tassen, bekijk ook onze leather design portemonnees. Mocht je er niet uitkomen en heb je vragen neem contact met ons op of kom langs de winkel! Wij helpen je graag verder!

Lees meer