Harolds | Urban Bozz

Harolds

Harolds leren tassen

Een tas is een handige maar ook zekere onmisbare accessoire voor het dagelijkse gebruik. Voor bijvoorbeeld naar het werk, sport of school gaan. De Harolds tassen op de website Urban Bozz zijn must-have. Van schoudertassen tot aktetassen tot doktertassen je vind het hier. Neem een kijkje in ons ruime aanbod!

 

Historie van Harold’s 

Het Duitse bedrijf Harold's is opgericht in 1936 als fabrikant van lederen goederen, toen het begon om samen te werken met de Florentijnse bedrijf Pielle le sac kreeg de naam Harold's. Het leer van de Harold's  komt uit Zuid Amerika (o.a. Colombia). De koeien leven daar op een hoogte van zo’n 2.500 meter. Ze zijn het gehele jaar door buiten en leven min of meer in het wild. Door deze omstandigheden zijn de huiden van de koeien vaak zeer doorleefd en kunnen er allerlei natuurlijke beschadigingen inzitten.  Deze  vindt men ook terug in de tassen. Elke tas is uniek.

 

De herentassen van Harolds

Hoewel voornamelijk vrouwen een tas gebruiken, raken ook steeds meer mannen overtuigd van de functionaliteit van een goede, maar ook zeker praktische tas. Een rugtas, aktetas, laptoptas of dokterstas is dan ook onmisbaar voor een modieuze man. Onze Harolds herentassen zijn erg praktisch en van de aller beste kwaliteit! Al de Harolds tassen zijn gemaakt van leer en hebben dus een lange levensduur. Deze tas is een aankoop voor de komende jaren. Bovendien kun je vele spullen in de tassen kwijt. Door veelvuldig gebruik van de Harolds leren tassen zal de tas alleen maar mooier worden. De tassen creëren een mooie trendy look.

 

Dokterstassen

De doktertassen van Harolds zijn fantastische maar toch ook zeer compacte tassen. De leren stijlvolle dokterstassen zijn toch wel een van onze favoriete soort tassen. Wie heeft er een cowboy bag nodig als je kunt rondlopen met deze vintage tas. Bij de dokterstassen kun je ervoor kiezen om ze op de rug te dragen, maar uiteraard zijn de doktertassen ook geschikt om met de hand te dragen.Diversiteit aan leren tassen

Wat al eerder gezegd is, is dat we van Harolds verschillende soorten tassen hebben. Het hangt er natuurlijk maar net van af wat je mee moet nemen naar jouw werk, sport of school. Als je alleen een laptop mee moet nemen dan zijn de aktetassen meer dan geschikt. Moet je meer spullen meenemen? Dan raden wij jou aan om een rugzak of een schoudertas aan te schaffen. De dokterstassen zijn erg geschikt als je vele spullen moet meenemen, bijvoorbeeld als je naar de sportschool gaat of een nachtje weg.

 

Bestel jouw Harolds leren tas

Zoals gezegd is een tas een must-have in het dagelijkse leven. En als je dan ook een Harolds leren tas hebt, dan heb je een leuke trendy look. Als je twijfelt over de tassen, dan kan je een kijkje komen nemen in onze winkel. Zo kun je de tassen in het echt zien en op basis daarvan jouw Harolds leren tas shoppen. Maar voor de consumenten die al een toffe Harolds tas hebben gezien, eenvoudig jouw Harolds leren tas bestellen doe je bij ons!

Lees meer