Gibson | Urban Bozz

Gibson

Gibson driedelige suits kopen

Een driedelig pak is tegenwoordig onmisbaar bij de moderne mannen in de kledingkast. Driedelige suits zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, denk hierbij aan thema feesten, bruiloften en andere formele gelegenheden. Bij Gibson zitten driedelige suits in het DNA. Met vele ervaring aan maatwerk zijn de driedelige herenpakken ongeëvenaard qua pasvorm en van ontwerp. Met verschillende stijlen, modellen en kleuren om uit te kiezen, is deze op maat gemaakte versie slecht één stap verwijdert van maatwerk. Neem een kijkje bij onze driedelige pakken van Gibson en maak uw keuze!

 

De juiste suit kiezen

Bij formele gelegenheden en diners moet u natuurlijk er zo elegant mogelijk uit zien. Dit betekent dat vooral uw kleding goed moet presteren, een goed passend driedelig pak: een colbert, een broek en een gilet die goed bij elkaar moeten passen, maken de beste indruk. Kies een driedelig pak op basis van uw eigen lichaamstype en de aard van de gelegenheid. Slank gesneden pakken met broekspijpen tot net boven de enkel of zwevend boven de hiel zijn geschikt voor alle gelegenheden. Als u goed nadenkt over de kleur van het driedelige pak, dan zorgen grijs en blauw voor de meeste veelzijdigheid. Daarom hebben wij ook de keuze gemaakt om grijze, blauwe en bruine driedelige pakken van Gibson in ons assortiment aan te bieden. 

 

Uw eigen stijl creëren

De pasvormen van de driedelige suits van Gibson zijn precies en netjes met extra smalle colberts, broeken en gilets in onze scherpe silhouetten. Verwacht details die elk kledingstuk zowel van binnen als van buiten gaan upgraden, zoals voeringen met kleuraccenten. Creër een eigen look met het driedelige pak van Gibson, u kunt dit doen door een paar slimme stylingtrucs en zorgvuldig accessoires te kiezen. U kunt dit bijvoorbeeld doen door te combineren met een overcoat, vintage style boots, tweed-bag, bijpassende overhemd, manchetknoppen, strik, bretels en een flat cap of stoere hoed voor een look waarmee je zo de show steelt. Of draag het als superstoer, uniek pak bij uw formele gelegenheden zoals etentjes in een chic restaurant of een vintage feest. De pakken zijn geschikt voor allerlei gelegenheden.

 

Bestel uw driedelig pak van Gibson

Sinds de enorme trend onder de serie Peaky Blinds zijn de driedelige pakken erg populair geworden. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat de gebroeders Shelby dit de gehele serie droegen. Voor de liefhebbers van de gebroeders Shelby hebben wij een aparte categorie waar u verschillende kledingstukken kunt vinden zoals hele suits, hoeden, tassen en nog veel meer. Hier moet u zeker een kijkje genomen hebben als u een groot fan bent! Zoals eerder gezegd is een driedelig pak een ontzettende trend op het moment. Een driedelig pak straalt echt een klasse uit voor een man. Want wat u stijl ook is, als u investeert in een formeel pak dan heeft u een tijdloze aantrekkingskracht. De accessoires die uw eigen look creëren zorgen voor de gewenst finesse, u heeft uiteraard de keuze om iets kleurrijks te kiezen, hierdoor zullen er nog meer blikken naar u toe getrokken worden. Een driedelig pak van Gibson is een echte eyecatcher! Eenvoudig uw Gibson suit bestellen doet u bij ons!

Lees meer