Bronson | Urban Bozz

Bronson

Bronson

Ben je op zoek naar een stoer, maar ook tegelijkertijd ook een stijlvol kledingmerk? Bekijk dan de kleding van Bronson! De Bronson kleding herken je vooral aan de stoere vintage uitstraling. Je kunt het dragen bij vrijwel iedere gelegenheid! Ben je benieuwd naar onze Bronson producten? Bekijk dan snel onze producten en maak jouw keuze!

 

Bronson Jacket

Het kledingstuk dat wij bij Urban Bozz aanbieden van Bronson is de 1920 USN Hickory Stripe Collar Jacket. Dit mooie navy jasje is typisch een US Navy stijl van de jaren 20. Het is een mix tussen een jas en overhemd, dit komt doordat het jacket metalen knopen heeft. Het Bronson Jacket is 100% van katoen denim gemaakt en heeft authentieke details zoals grote steekvakken! 

 

Ander soort vintage kleding?

Is de Bronson kleding niet waar je naar op zoek bent? Misschien dat je interesse hebt in onze andere vintage producten. Bij Urban Bozz hebben wij een grote collectie vintage kleding. Zo bieden wij kleding als:

 

Urban Bozz

Bij Urban Bozz bieden wij producten aan die worden gemaakt door unieke merken met hoogwaardige kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jij extra lang kunt genieten van onze hoog kwalitatieve kledingstukken en accessoires. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken of je kunt langs komen in onze winkel in Breda! Wij helpen je graag verder met je vragen en geven je het beste advies. Naast kledingstukken wij bieden ook een groot assortiment aan andere vintage producten zoals: 

 

Duurzame producten

Bij Urban Bozz vinden wij duurzaamheid natuurlijk ook heel erg belangrijk. Vandaar dat we ook erg hoge kwaliteit producten aanbieden die extra lang meegaan. Daarnaast verkopen wij ook unieke producten die zijn gemaakt van hergebruikte materialen. Zo bieden wij de Upcycle tassen die een stoere en nette uitstraling hebben! Deze upcycle tassen zijn van bekende merken als:

Lees meer