ECOwings | Urban Bozz

ECOwings

BRUNO €89,95
FARLEY €79,95
WALDO €49,95
KEVIN €79,95
VEGAS Black
€59,95
€79,95
VEGAS Orange
€59,95
€79,95
CARTER €119,95
WADA €69,95
AMOS orange
€129,95
€149,95
VEGAS Blue
€59,95
€79,95
AMOS Grey
€129,95
€149,95

ECOwings

EcoWings is een Indiaas merk met prachtige upcyclede lifestyle-accessoires. Door gebruik te maken van rubber afval wordt er bijgedragen aan een schonere en duurzamere samenleving. Door deze duurzame producten draag je niet alleen een steentje bij aan een betere milieu, maar zien de producten van ECOwings er ook nog eens uniek en goed uit! 

 

ECOwings Carter Laptoptas

Ben jij op zoek naar een duurzame laptoptas, die comfortabel in gebruik is en goed je spullen mee kan opbergen? Dan is de Carter laptoptas van ECOwings de perfecte tas voor jou! Deze handgemaakte tas is volledig gemaakt van oude auto en vrachtwagenbanen! Door de rubber krijgt de Carter laptoptas van ECOwings een ruige look, daarnaast is de laptoptas helemaal waterdicht. Zo blijven jouw laptop, tablet of papieren droog als het een keer gaat regenen. Ben je benieuwd naar onze ECOwings Carter laptoptas? Bekijk onze Carter laptoptas nu en doe je bestelling! 

 

ECOwings Amos Grey

De rugzak van Ecowings Amos grey is een opvallende rugzak dat is gemaakt van gebruikte rubber. Door de gerecyclede rubber geeft het de rugzak een ruig en stijlvolle look! De ECOwings Amos grey rugzak heeft meerdere vakken, waaronder een laptopvak en drie andere vakken aan de voorzijde van de rugtas. Tot slot is deze rugzak waterdicht, dus je spullen zullen niet nat worden na een goede regenbui! Interesse in de ECOwings Amos grey? Bestel het nu! 

 

ECOwings Ring-Note

Naast de ECOwings tassen, bieden wij ook duurzame notitieboeken van het merk ECOwings. Het is al te merken waar het draait bij het merk ECOwings, dat is natuurlijk duurzaamheid! Door het hergebruik van de rubberen auto- en vrachtwagenbanden krijg je een stijlvol notitieboek! Bij de voorzijde van de notebook zijn er vormen uit de rubber gehaald waardoor je een kleurrijk 3D-effect krijgt, aan de binnenkant van de notebook heb je een ringband die de bladzijde van milieuvriendelijk papier bij elkaar houdt. Je hebt de keuze uit twee soorten notitieboeken namelijk: 

 

Urban Bozz

Bij Urban Bozz vind je kleding met een vintage look uit de jaren 20 tot de jaren 50, maar wij bieden ook unieke soorten producten aan zoals de producten van ECOwings die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Onze vintage producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, hiermee bieden wij producten aan met een langere levensduur door de hoge kwaliteit. Heb je vragen of heb je advies nodig? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Breda! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen, Wij helpen je graag telefonisch verder voor al je vragen! Ben je benieuwd naar andere tassen die wij aanbieden? Bekijk dan ook naar onze:

Lees meer