Brixton | Urban Bozz

Brixton

Brixton

Ben je op zoek naar Brixton kleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende Brixton kleding, denk hierbij aan de Brixton hoed of de Brixton shirt die je outfit helemaal compleet maakt! Brixton is een snel groeiend merk wat heel erg geliefd is bij de mensen. Heb je interesse in de Brixton Fedora kom dan gezellig langs in onze winkel of lees verder! 

 

Brixton hoed

Ben je op zoek naar een Brixton hoed? De Amerikaans ontworpen Brixton Fedora hoed is een stijlvolle hoed die je overal wel kan dragen. De Brixton hoed staat bekend om de stoere en trendy uitstraling. De Brixton Fedora hoed is 100% van premium wol gemaakt, het is comfortabel om te dragen en je kan het makkelijk schoonmaken. Om de look helemaal af te maken krijg je er ook nog een extra veer bij. Hierdoor kun je met echte stijl de straat op! 

 

Brixton shirt

Naast de Brixton hoed hebben wij ook Brixton shirts in ons assortiment. Zo hebben wij namelijk de enige echte Hawaï shirt Blue Island! Dit shirt heeft een tropische en kleurrijk patroon waardoor het een zomers gevoel geeft! De Brixton shirt Hawaï Blue Island is van katoen gemaakt met houten knopen. Hierdoor kun je zelfs op een grauwe dag het zonnetje naar buiten brengen.  

 

Ander soort hoeden?

Is de Brixton hoed toch net niet waar je naar op zoek bent? Dat is geen probleem! Bij Urban Bozz bieden wij een groot assortiment aan unieke hoeden en vintage caps. Zo bieden wij hoeden en vintage caps als:

 

Nog meer bij Urban Bozz

Bij Urban Bozz vind je kleding met een vintage look uit de jaren 20 tot de jaren 50, maar ook andere soort kledingstukken. Naast de kledingstukken verkopen wij ook genoeg ander vintage producten zoals: 

 

Kom eens een bakje doen

Deze vintage producten zijn gemaakt met hoogwaardige kwaliteit. Door de hoge kwaliteit hebben onze producten ook een langere levensduur. Wel zo fijn om te weten over je nieuwe kledingstukken. Heb je vragen of heb je advies nodig? Dan ben je van harte welkom in onze winkel Houtmarkt 150 in Breda! Je kan ons ook bellen, Wij helpen je graag telefonisch verder voor vragen! 

* enkel verkrijgbaar in onze winkel Houtmarkt 150 in Breda!

Lees meer