Deep Forest: robuuste herentassen voor het najaar

Deep Forest: robuuste herentassen voor het najaar

Herentassen die passen bij de herfst. Presly & Sun en Urban Bozz presenteren de Deep Forest collectie, met oogverblindende rugtassen, laptoptassen, schoudertassen en weekendbags geïnspireerd door het najaar.

Deep Forest: robuuste herentassen voor het najaar
De herfst, het mooiste seizoen van het jaar! Sommige mensen willen misschien alleen de ellende van druilerig weer en steeds korter wordende dagen zien. Maar bij Urban Bozz zijn we gek op storm, naar de regen kijken met de kachel aan en avontuurlijke hikes door de bossen. Want man, wat is de natuur mooi in de herfst. Prachtige kleuren, geweldige texturen en met een zonnetje erbij vaak fantastische lichtinvallen.

Inspired by autumn
Gelukkig zijn wij niet de enige met een voorliefde voor het najaar. De designers bij het geweldige oer-Brabantse Presly & Sun delen onze passie en lieten zich graag inspireren door de kleurschakeringen van een herfstig bos. Het resultaat is de Deep Forest collectie die zo ruig is als de herfst zelf. Diepe, aardse kleuren zoals camel en olijfgroen en robuuste, mannelijke materialen als leer en gewaxt canvas kenmerken deze unieke collectie herentassen.

Tas voor elke gelegenheid
In Presly & Sun’s herfstige bos vind je tassen voor zowel zakelijk gebruik als vrije tijd. Zo is er laptoptas Klement waarvoor canvas en leer op prachtige wijze zijn gecombineerd. Het resultaat is een vintagelook die verkrijgbaar is in 4 ruige kleurcombinaties. Of ga op pad met de oogverblindend stoere weekendbag Winfield of praktische leren rugtas Arci.


Stoere roll-top rugzakken

Ook aan echte avonturiers is gedacht. Deep Forest bevat een aantal waanzinnige roll-top rugzakken, geïnspireerd op oude military bags. Robertson bijvoorbeeld, is door zijn opvallende bovenkant een stevige en betrouwbare lederen rugtas met een twist. Gemaakt van Italiaans rundleer van de allerbeste kwaliteit en afgewerkt met een speciale looiing die het leer een mooie vintage uitstraling geeft.
Of ga voor Parker, waarin canvas en leer op eigentijdse en eigenwijze manier samenkomen. Deze roll-top rugzak valt op door de schitterende, stoere details zoals de leren gespen en bandjes en is verkrijgbaar in 4 toffe kleurcombinaties.

En zo maken Urban Bozz en Presly & Sun van de herfst de mooiste en leukste tijd van het jaar!

Alle Deep Forest tassen zie je hier <---

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.