Trouwen in de nieuwe jaren ’20 doe je met Urban Bozz en My Vintage Boudoir!

Trouwen in de nieuwe jaren ’20 doe je met Urban Bozz en My Vintage Boudoir!

Urban Bozz en My Vintage Boudoir hebben de handen ineengeslagen. Allebei uitblinkers in unieke trouwkleding van topkwaliteit en dus de perfecte combinatie om jullie vintage bruiloftslook helemaal te laten slagen! Want het is een echte trend geworden, trouwen in Peaky Blinders style. Heel veel koppels met fijne trouwplannen zijn geïnspireerd door de prachtige kleding stijl van de Roaring Twenties en gaan voor een stijlvolle vintage trouwerij in Peaky Blinders of Great Gatsby stijl.



2020: de start van een nieuw decennium. En daarin blikken we wat betreft mode steeds vaker terug naar een eeuw geleden, ook als het gaat om bruidskleding. En terecht! Want wat is er nu mooier dan die klassieke en toch stoere jurken en ruige tweedpakken van de roaring twenties? Met de juiste styling vermeng je de oude en nieuwe jaren ’20 moeiteloos tot een unieke vintage look die helemaal van nu is.

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar net dat beetje extra of die gewoon heel erg van de magnifieke jaren ’20 stijl van The Great Gatsby en Peaky Blinders houden, hebben Urban Bozz en My Vintage Boudoir de handen ineengeslagen. Allebei uitblinkers in unieke trouwkleding van topkwaliteit en dus de perfecte combinatie om jullie vintage bruiloftslook helemaal te laten slagen! Maar dan zonder alle ongemakken, als knellende korsetten en jeukende tweed wol, die de kleding van toen met zich meebracht.



In de uitgebreide collecties van My Vintage Boudoir en Urban Bozz vind je jurken, pakken en accessoires die samen optimaal tot hun recht komen. De vintage style bruidsjurken van My Vintage Boudoir zorgen voor die typische romantische look met pit die zo kenmerkend is voor de vrouwelijke mode van de 1920’s. Een stijl die absoluut past bij de tijd van nu! Met deskundig advies en veel gevoel voor styling zorgen we ervoor dat je een jurk vindt die helemaal naar jouw wens is én waarin jij je supercomfortabel voelt.

Bij Urban Bozz nemen we uitgebreid de tijd om het perfecte jaren ’20 pak op jouw lijf aan te meten. Met zoveel authentieke tweedstoffen en –patronen om uit te kiezen zit er altijd eentje bij die bij jou past en de perfecte match vormt met de vintage style jurk van jouw bruid. Natuurlijk vind je hier ook alle accessoires om je look compleet te maken zoals bretels, leren boots, hoeden, caps en uiteraard ook die typische overhemden met ronde hals. En ook de bruidsjonkers kunnen helemaal in 20’s stijl worden gekleed!

Meer weten? My Vintage Boudoir en Urban Bozz vertellen je er graag meer over:

My Vintage Boudoir by Ankii
Voorstraat 94 | 3311 ER Dordrecht
Tel: 06 5758 8080 | [email protected] 
www.MyVintageBoudoir.nl

 

Urban Bozz
Houtmarkt 150 | 4811 KH Breda
Tel: 076 597 9517 | [email protected]
www.UrbanBozz.com

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.