Trouwpakken | Urban Bozz

Trouwpakken

 

Het gaat gebeuren, jullie gaan trouwen. Maar wat dan? Er komt veel kijken bij een bruiloft plannen. Een datum prikken, gasten uitnodigen, een locatie uitzoeken. Maar misschien wel het belangrijkste: het feest. Want dat jullie gaan trouwen, dat moet gevierd worden.

 

 

Trouwen in stijl

De grote vraag bij trouwen is natuurlijk: wordt het een gewone bruiloft, of wil je in een bepaalde stijl trouwen? Voor dat laatste ben je hier op het juiste adres. Trouwen in stijl, wie wil dat nou niet? Ga je voor een retro style, een vintage style, een roaring twenties style, of zelfs voor een Peaky Blinders style? Bij Urban Bozz kun je voor alle jaren 20 tot jaren 50 stijlen terecht. Afspraak maken? Bel dan naar 076-5979517.

 

 

Heren trouwpakken

Onze trouwpakken zijn er in verschillende kleuren, van opvallend tot klassiek. Je kunt kiezen voor een standaard maat trouwpak, maar je kunt ook een trouwpak op maat laten maken. Met een trouwpak op maat heb je net dat beetje extra luxe, een pasvorm die perfect bij je past. Waarmee jij als bruidegom echt de show kan stelen.

Onze trouwkostuums kunnen we verdelen in verschillende stijlen:

 

 

 

Trouwpakken voor gasten

Niet alleen voor de bruidegom kun je hier terecht. Onze bruiloft pakken zijn er ook voor de ‘best man’ en zijn gevolg, én voor de bruidsjonkers. Want je gasten kunnen natuurlijk niet achterblijven met het weddingthema. De gasten kunnen zich, net als jij, een prachtig kostuum aanmeten in de stijl van je keuze. En voor de bruidsjonkers vanaf 4 jaar hebben we 3-delig tweedkostuum. Stel je eens voor wat een geweldige sfeer het gaat worden, en wat een fantastische trouwfoto’s hiermee gemaakt kunnen worden.

 

 

 

 

Trouwkostuums passen in Breda

Uiteraard is het mogelijk om je trouwpak te komen passen in Breda. Graag zelfs! In onze winkel hangen de pakken voor je klaar, en wij vertellen je graag alle verhalen over de kostuums, accessoires en stijlen. Wist je namelijk dat je het onderste knoopje van je gilet open hoort te dragen na het ja-woord? Niet?

Maak een afspraak via 076-5979517 voor het meten en passen van je trouwpak en vind uit waarom. Je kunt ook gewoon online een afspraak inplannen: 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »