Hebst du dich von der Masse ab met de unieke tassen van Haeute!

Hebst du dich von der Masse ab met de unieke tassen van Haeute!

Nieuw bij Urban Bozz: de unieke tassen van het Duitse kwaliteitsmerk Haeute! Urban Bozz is exclusief dealer van deze ruige messenger bags en rugzakken voor Nederland en België.

Hebst du dich von der Masse ab met de unieke tassen van Haeute!

Urban Bozz heeft iets heel moois én unieks gescoord voor de webshop: de prachtige stoere tassen van het Duitse merk Haeute. Onze mister Urban Bozz Marcus ontdekte dit merk een jaar of vier geleden al in Berlijn en dat was liefde op het eerste gezicht. En hij wist meteen: deze tassen móet ik in mijn collectie hebben.

 

De tassen van Haeute zijn niet alleen bijzonder mooi; ze zijn ook super exclusief. In heel Duitsland zijn er slechts 20 design- en conceptstores die de producten van Haeute mogen verkopen. Op deze manier kan het merk vasthouden aan de kwaliteit, mentaliteit  en duurzaamheid die het hoog in het vaandel heeft staan. “Haeute is Duits topdesign op zijn best,” aldus een enthousiaste Marcus. “Het leer dat wordt gebruikt is afkomstig van Duitse koeien. Iedere tas wordt met zorg met de hand vervaardigd in het atelier in Zuid-Duitsland, tegen de Oostenrijkse grens, en er wordt gewerkt met Duits garen en Duits metaal voor de afwerking.” Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema voor Haeute: het leer volgt een natuurlijk looiproces en er worden alleen natuurlijke pigmenten gebruikt om het te kleuren.

 

“Ik ben er heel trots op dat Urban Bozz de exclusieve verkoop van Haeute in Nederland en België mag gaan verzorgen,” zegt Marcus. “Deze tassen zijn zo bijzonder; daar wil je er gewoon een van hebben!” In de collectie van Urban Bozz zijn dertig verschillende Haeute-tassen opgenomen, in diverse kleuren en afgewerkt met verschillende contrasterende banden. De ruige messenger bags en rugzakken zijn ideaal als boekentas of schooltas en gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Het soepele maar stevige leer krijgt een waanzinnig mooie patina bij veelvuldig gebruik. Daarnaast zijn de rugzakken afgewerkt met reflectoren op de buttons wat niet alleen veilig is in het verkeer maar deze, toch al stoere tassen, ook een eigenwijze touch geeft.
 

Bekijk al onze Haeute-tassen HIER!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.