Doe je pa eens een tas kado

Doe je pa eens een tas kado

Doe je pa met Vaderdag eens een tas kado

Doe je pa eens een tas kado

Kinderen (en moeders…) van Nederland opgelet! Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. De perfecte dag om je stoere pa te laten zien dat je het heus niet erg vindt dat hij soms te eigenwijs is om ergens de weg te vragen of dat ie dat fotolijstje op je kamer net iets te scheef heeft opgehangen. En natuurlijk kun je dan weer aan komen zetten met zo’n laf flesje aftershave of die World’s Beste Dad beker. Maar je kunt papa dit jaar ook eens iets écht leuks geven. Iets mooi waar hij jaren plezier van heeft, of hij nu metselaar of accountant is.

Bij Urban Bozz vind je voor elke vader een passende tas. Eentje waar hij mee voor de dag kan komen: stevig, mannelijk, praktisch en gemaakt van ruige materialen zoals handgelooid leer of gerecyclede autobanden. Een tas voor vaders die vaak op zakenreis moeten, altijd op de fiets naar het werk gaan, graag een festivalletje bezoeken, veel sporten of in hun vrije tijd fotograferen en Urban Bozz heeft zelfs prachttassen voor vaders die niet van tassen houden.

Dus in plaats van die standaard prullaria geef jij je pa dit jaar eens iets waar hij echt wat aan heeft. Dat is pas stoer! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.