De ultieme festival bag

De ultieme festival bag

Bij Urban Bozz houden we van festivals! Daarom in onze collectie: speciale stoere festival bags om handig al je spullen in mee te nemen.

Festivals are coming: de ultieme festival bag

Ja, we mogen weer! Komend weekend wordt het festivalseizoen officieel geopend door Paaspop en dat betekent dat er weer heel veel mooie muzikale weekenden aan komen. Bij Urban Bozz houden we wel van een festivalletje: bier, modder, zon, gezellige mensen en goede muziek zijn gewoon een hele goede combinatie.

Nu weet iedereen die weleens op een festivalweide en bijbehorende camping bivakkeert hoe belangrijk het is dat je al je spullen makkelijk en in een keer mee kunt nemen. Niets zo erg dan nog een keer dat pokke-eind naar de auto te moeten lopen om de rest van je zooi te halen of met de striemen in je schouders in de rij voor de entree te moeten staan. De ervaringsdeskundigen van Urban Bozz gaan er echter voor zorgen dat jouw festivalervaring dit jaar de hemelse beleving wordt die het moet zijn.

 


Echte festivalbeesten hebben bij Urban Bozz een ruime keuze aan weekendtassen en bagpacks die al je essentials met gemak kunnen herbergen én er voor zorgen dat je spullen droog en schoon blijven. Want zeg nu zelf: een schoon t-shirt op z’n tijd is toch best fijn, zelfs op een festival. Neem onze Grant. Deze ruige duffel bag is niet alleen enorm ruim; hij bewaakt je spullen ook trouw door middel van zijn dubbele sluiting. In de ritsvakken kun je belangrijke zaken kwijt die je snel bij de hand wil hebben zoals je paspoort en festivalticket. De extra brede canvas rugbanden zorgen ervoor dat je deze tas comfortabel op je rug kunt dragen. Heb je mooi je handen vrij voor je tent en een blikje Grolsch. Oh, en hadden we al gemeld dat deze plunjezak in rode en groene uitvoering er ook nog eens ultiem stoer uit ziet?


In de webshop vind je nog veel meer weekend bags en packbags (onder 'Specials') die jouw festivalervaring onvergetelijk gaan maken. Have fun!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.