De tas van Sinterklaas

De tas van Sinterklaas

De tas van Sinterklaas

De goedheiligman is weer in Nederland  en wij van Urban Bozz geven de oude baas graag een goede tip: dump die aftandse canvas zak en kies voor stoere vintagelook tas.
 

Als wij Sinterklaas waren zouden we zeker gaan voor een messenger bag gemaakt van robuust leder. Een goede messenger bag is namelijk comfortabel over de schouder of cross body te dragen; ook ideaal voor op een paard. Daarnaast past hier alles in wat hij in deze drukke periode iedere dag nodig heeft: het grote boek van Sinterklaas, een laptop om Excelsheets van kadowensen voor 5 december bij te houden, een zak truffelpepernoten (gewoon omdat ze zo lekker zijn), smartphone met Google Maps op standby voor de exacte locaties, map met lijsten van alle namen en een paar pennen in het ritsvakje, een bus deo voor de zekerheid en een heupfles sterke drank voor als hij het echt niet meer ziet zitten.
 

En mocht de Sint zelf op zijn leeftijd niet helemaal meer in zijn voor deze imago switch, dan kan hij ze altijd nog gewoon bezorgen bij al die mannen die wel zo'n stoere mannentas verdienen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.