Back to school met Urban Bozz

Back to school met Urban Bozz

Onmisbaar op school, of je nu leraar of student bent: een goede tas. Urban Bozz geeft je de beste tips voor de ultieme schooltas!

Back to school met Urban Bozz

Voor de een is het een feestje, de ander ziet er als een blok tegenop. Maar aan het begin van het nieuwe schooljaar valt niet te ontkomen. En dat heeft ook zo zijn voordelen: het is de perfecte, legitieme reden om een nieuwe tas te kopen. Want of je nu scholier, student of docent bent: een goede tas is onmisbaar.

Tas is essentieel
Wie de meeste van zijn dagen op school doorbrengt weet hoe belangrijk de juiste tas is. Hij herbergt en beschermt onder andere je papieren, laptop, telefoon, pennen en misschien nog wel het belangrijkst: je lunch. Een robuuste herentas die tegen een stootje kan is dan geen overbodige luxe en dat geldt voor zowel leraar als student. En daarbij is het ook wel prettig als die schoudertas, laptoptas of rugzak er ook nog eens fijn uitziet.

Urban Bozz favourites
Urban Bozz heeft de mooiste, ruigste en stijlvolste tassen voor je op een rij gezet. Met deze praktische prachtexemplaren kom je altijd goed voor de dag tijdens colleges en in de lerarenkamer, of je nu naar de HAVO of naar de PABO gaat.

Jason
Jason is een gouden combinatie van klassieke snit en robuust vintagelook leder; de droom van iedereen die ooit een schooljongen is geweest. De comfortabele handgreep en verstelbare schouderriem zorgen er niet alleen voor dat je deze collegebag van Ruitertassen overal makkelijk mee naar toe kunt nemen, maar dragen ook bij aan een on-trend look. Met drie ruime vakken, twee ritsvakken binnenin en twee voorvakken kun je bovendien makkelijk al je benodigdheden kwijt.

Vinny
Vinny is stoer en tijdloos, gemaakt van stevig naturel leder en met genoeg ruimte voor al je benodigdheden. Met 3 grote binnenvakken en twee aparte ritsvakken biedt hij niet alleen ruimte aan schrijfblokken en ordners maar kun je ook je tablet, mobiel en koptelefoon erin kwijt. Te dragen aan de comfortabele handgreep of de verstelbare schouderriem.

Durham
Klassieke tas in prachtig zwart leer, met asymmetrische voorvakken en mooie details zoals de handgreep en metalen sluitingen. One very classy looking bag, uitgevoerd in sober zwart. De glimmende sluitingen, schouderband en comfortabele handgreep geven de Durham zijn elegante look. Het robuuste zwarte leer is stevig maar soepel en daardoor praktisch en vooral duurzaam in gebruik.

Morris
Een tijdloze klassieker in chique diepbruin leer. Ruitertassen maakte met Morris een robuuste tas die niet alleen geschikt is voor studenten of docenten. Mooie details zijn de asymmetrische voorvakken en de glimmende metalen sluitingen. Morris beschikt over een comfortabele handgreep en de stevige schouderband, zodat hij makkelijk overal mee naar toe kan.

Dustin
Een veelzijdige oer-Hollandse tas met een wereldse uitstraling! Met het opvallende design van deze tas weet je zeker dat je de aandacht trekt. Stoere Dustin is voorzien van 3 grote vakken, 2 voorvakken, laptopvak, opbergruimte voorzien van een rits en heeft een afneembare schouderband. Ruimte genoeg om je spullen overzichtelijk op te bergen. Dustin is de perfecte tas en bovendien verkrijgbaar in 3 kleuren (op de foto: Dustin Cognac). Speciaal voor mannen met lef!

Toch op zoek naar iets anders? HIER vind je nog veel meer solide schooltassen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.