Wat geef je een man? Eerste hulp bij decemberstress!

Wat geef je een man? Eerste hulp bij decemberstress!

Geef je man, zoon, broer of vader eens echt een bijzonder cadeau dit jaar: geef een tas. Urban Bozz zet de mooiste, beste en stoerste tassen op een rijtje.

Wat geef je een man? Eerste hulp bij decemberstress!

De feestdagen zijn in aantocht en voor veel vriendinnen, moeders en andere dames die een goed cadeau voor een man zoeken kan dit voor nogal wat keuzestress zorgen. Weer dat clichématige flesje aftershave of een nieuwe boxershort? Dat kan beter! Want heeft jouw vent al een goede tas? Of hij nou bankmedewerker of bouwvakker is, elke man kan een tas gebruiken. En zeg nou zelf: tegenover die ruim 5 tassen die een vrouw gemiddeld per jaar koopt komen mannen er met 1 nieuwe tas per 4 jaar zeer bekaaid af.

Dus geef je man, zoon, broer of vader eens echt een bijzonder cadeau dit jaar: geef een tas. En om het extra makkelijk te maken heeft Urban Bozz de mooiste, beste en stoerste tassen op een rijtje gezet. Een decembercadeau scoren was nog nooit zo makkelijk!

1. Craft

Met stip op 1: Craft van KrukGarage. Onze best verkochte tas van 2016 en dat snappen we bij Urban Bozz helemaal. Deze ruige backpack is stijlvol, vintage en stoer en dus de perfecte tas voor elke man. Overigens zijn alle tassen van KrukGarage mateloos populair dus bekijk ook zeker even de andere modellen.

2. Marinus

Mooie, stevige tas van de allerbeste kwaliteit bruin runderleer. Geïnspireerd op de oude posttassen van weleer, maar dan in een luxe uitvoering. Top tas voor zowel werk als vrije tijd en goed te combineren met zowel een maatpak als spijkerbroek.

3. Xavi

Ha, is die Brexit toch nog ergens goed voor geweest: Xavi is momenteel namelijk blijvend in prijs verlaagd! Deze ruige tas van het Schotse Scaramanga is een vintage topper voor mannen die wel van opvallend stoer houden.

4. Seth

Vintage leer gecombineerd met moderne looks. De perfecte tas voor zowel school, werk als vrije tijd. Lekker ruim en door de kleurcombinatie ook opvallend ruig. Seth is een van de populairste modellen van het Duitse Haeute, waarvan Urban Bozz nog veel meer moois in de shop heeft.

5. Tom

Het hipste jongetje van de klas, deze nieuwe versie van de klassieke schooltas. Superstevig vanwege de zware kwaliteit leer en groot genoeg voor een laptop en A4-mappen. Ideaal voor leraren, studenten en iedereen die wel van een vintage knipoog houdt.

6. Revolt

Opvallende en unieke tas, gemaakt van oude duffel bags en stevig donker leer. Voor mannen die van unieke spullen houden. Mooie combinatie van kleuren en materialen en bovendien heel erg ruim. Het gewatteerde rugpaneel zorgt voor extra draagcomfort en zorgt dat de tas zeer geschikt is voor op de fiets.

7. Sergant Rank Four

Gloednieuw in de collectie van Urban Bozz maar nu al een van onze meest gewilde tassen. Een heuse tote bag voor mannen met lef, maar dan in ruige military uitvoering. Waanzinnig mooie combinatie van verschillende soorten leer en met verfijnde, stoere details.

8. Dakota

Lekker ruime business bag waarin de moderne zakenman al zijn spullen kwijt kan. Groot genoeg voor een 16 inch laptop en met daarnaast nog ruimte voor mappen en documenten op A4-formaat. Door zijn mooie design en klassieke kleur een tas die elke man kan waarderen.

9. Ed

Klassieke collegebag maar dan in bloedstollend mooi rood leer. Een tas voor mannen met lef! Het vintagelook leer heeft een speciale bewerking gekregen waardoor het bij ieder gebruik alleen maar mooier wordt. Ook draagbaar als opvallende rugzak.

 

10. Alba Brown

Een tas die bij elke man past. Klassieke stijl uitgevoerd in de beste kwaliteit donkerbruin leer. Een zeer geliefde tas onder studenten en zakenmannen. Matcht ook mooi met bijvoorbeeld driedelig grijs. Alba biedt veel ruimte en heeft verschillende handige vakken.

 ...Of toch een andere keuze? Urban Bozz heeft een collectie van ruim 600 tassen, kijk gerust eens hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.