Voor als het echt stoer moet zijn: de biker bag-collectie

Voor als het echt stoer moet zijn: de biker bag-collectie

Urban Bozz heeft weer iets moois gescoord: de biker bag-collectie van Arpello. Schoudertassen, laptoptassen, rugtassen en aktetassen van stevig tuigleer, geïnspireerd op de koerierstassen van weleer. Online exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz!

Urban Bozz heeft weer iets moois gescoord: de biker bag-collectie van Arpello. Een serie super stoere herentassen die gekenmerkt wordt door het gebruik van stevig tuigleer en die geïnspireerd is door de koerierstassen van weleer. Online exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz!

Nieuwe klassiekers
De biker bag-collectie bestaat uit schoudertassen, rugtassen en aktetassen die allemaal de typische Arpello-signatuur dragen: stevig, degelijk, ruig en stijlvol. Een unieke combinatie van eigenschappen die wonderwel werkt. Hiervoor heeft het tassenlabel gespeeld met klassieke modellen, die op ieders netvlies staan gegrift, en deze een volledig eigen draai meegegeven. Bijvoorbeeld door het gebruik van ultrastevig tuigleer in 2 contrasterende bruintinten, wat niet alleen erg mooi is maar de tassen ook een modern stoer tintje geeft.

Altijd Arpello
Het fijne aan deze collectie is, naast het feit dat deze ontzettend tof is, de multifunctionaliteit van de tassen. Door te werken met afneembare en verstelbare rug- en schouderbanden heeft Arpello als het ware een totaal universum aan herentassen geschapen. Kijk naar tassen als Phil of Roy die door hun veelzijdigheid enorm praktisch zijn. Dus of je nu een schooltas, werktas of laptoptas nodig hebt, met de biker bag-collectie zit je altijd goed.

Brabantse biker bags
Nu horen we je denken: Arpello, dat klinkt als peperduur Italiaans design… Niets van dat alles: Arpello is een heerlijk Brabants tassenlabel dat is ontstaan uit protest tegen massaproductie onder slechte omstandigheden. En dus ben je er van verzekerd dat jouw tas eerlijk geproduceerd wordt én wordt gemaakt van de allerbeste kwaliteitsmaterialen. Daarnaast is er veel aandacht voor de  afwerking van de tassen: zo is de voering van jeansstof niet alleen enorm stoer, maar ook lekker stevig en beschermend. En dat alles voor een zeer fijne oer-Nederlandse prijs.

De biker bag-collectie van Arpello is online exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz (zie hier de hele collectie).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.