Vijf onmisbare tassen voor mannen

Vijf onmisbare tassen voor mannen

Vijf onmisbare tassen voor mannen

Nu 50 procent van de mannen een tas bezit besloot The Huffington Post een lijst op te stellen van de tassen die onmisbaar zijn voor de moderne man. En nee, de nylon rugzak met trekkoord staat er niet op want "They're the only bags that are never OK".

1. De messenger bag
Messenger bags zijn perfect voor mannen die bang zijn te vrouwelijk over te komen met een tas. Je kunt er makkelijk je laptop, iPad en alles wat je verder nog nodig hebt in meenemen. Vermijd wel felle kleuren of synthetische materialen om te voorkomen dat je er uitziet als een brugklasser op weg naar zijn wiskundeles.
bekijk NOTHINGHAM Grey..
 

2. De tote bagTote bag Urban Bozz
Oftwel: een tas met handvaten. Veel mannen zijn hier wat bang voor. Maar in een stoer model en uitgevoerd in mannelijke kleuren en materialen zijn ze de perfecte tas voor moderne mannen. In New York bijvoorbeeld is deze tas niet meer uit het straatbeeld weg te denken én ze zijn bovendien ontzettend ruim.
bekijk TUCSON Cognac..


3. De laptoptasLaptoptas Urban Bozz
Een rechthoekige laptoptas met korte handvaten (en eventueel een schouderband) is altijd een goede keuze. Kies echter niet voor hard shell of synthetische exemplaren, die kunnen al sinds eind jaren '90 niet meer. Ga voor een stoer en stijlvol exemplaar uitgevoerd in een goede kwaliteit leer.
bekijk Jay..
4. Weekendtas Urban BozzDe weekendtas
Ideaal voor mannen die constant pendelen tussen werk, thuis, de sportschool en weekenden weg. Vermijd glimmende exemplaren van nepleer of felgekleurde nylon tassen, maar kies voor een tas in een neutrale kleur en van een goede kwaliteit leer of canvas. Je kunt er alles in kwijt en hij kan overal mee naar toe, zelfs naar kantoor (zodat iedereen denkt dat je daarna gaat sporten, ook al is dat niet zo...).
bekijk Adam..


5. De rugzakRugzak Urban Bozz
Jawel, rugzakken mogen best mits je weet bij welke gelegenheid en in welke uitvoering. Op chique, wat traditionele kantoren is een packbag waarschijnlijk niet gepast maar op veel werkvloeren kan een nette rugzak prima dienst doen. En natuurlijk komt hij ook goed van pas bij een weekend weg. In de juiste uitvoering kan een packbag zelfs erg stijvol zijn!
bekijk Boyd
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.