Urban Bozz en Orange Fire present Woody: hout en leer in perfecte harmonie

Urban Bozz en Orange Fire present Woody: hout en leer in perfecte harmonie

Urban Bozz en Orange Fire presenteren vol trots: Woody! Een unieke schoudertas waarin natuurlijk gelooid kwaliteitsleer wordt gecombineerd met stevig en duurzaam hout.

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die gegarandeerd een eyecatcher is? Look no further! Urban Bozz en Orange Fire presenteren vol trots: Woody! In deze stoere coproductie komen design, functionaliteit en duurzaamheid op bijzondere wijze bij elkaar. Het resultaat is een unieke laptoptas waarin hout en leer een perfecte harmonie vormen.

Bijzondere samenwerking
De samenwerking tussen Orange Fire en Urban Bozz is een bijzondere, met een eveneens bijzonder resultaat. Beide ondernemingen zijn oer-Hollands en hebben pure en eerlijke producten van uitzonderlijke kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen gingen ze op zoek naar een unieke manier om deze kernwaarden tot uiting te brengen in datgene waar hun passie ligt: puike, ruige, stoere maar toch elegante en stijlvolle herentassen.

Contrast complementeert
Het resultaat is Woody: een unieke schoudertas waarin natuurlijk gelooid kwaliteitsleer wordt gecombineerd met stevig en duurzaam hout. Het leer en het hout complementeren elkaar op oogverblindende wijze en dit levert een stoere en extreem functionele tas op. Woody is zeer geschikt als laptoptas, maar kan ook dienst doen schooltas of casual messenger bag. In het ruime hoofdvak is plaats voor een laptop, tablet en documenten of mappen op A4-formaat.

Oog voor detail
Woody is verkrijgbaar in 3 kleuren: cognac, zwart en donkerbruin. Daarnaast is er ook een Woody small, waarin ruimte is voor een tablet en A4-documenten. Alle Woody-tassen zijn zorgvuldig afgewerkt met de kenmerkende vurig oranje voering waar Orange Fire om bekend staat. De mooie details zoals de leren riempjes, metalen sluitingen en het brandmerk in het hout geven de tas een eigentijdse uitstraling. Met zijn comfortabele, afneembare schouderriem en stevige handvat is Woody de ideale tas voor elke man en elke gelegenheid. En geef maar toe: you know you want it!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.