Unieke samenwerking Danny Vera en Urban Bozz

Unieke samenwerking Danny Vera en Urban Bozz

The King of Cool has a name: Danny Vera. We zijn dan ook zeer vereerd dat hij, in samenwerking met Urban Bozz en Leather Design, een aantal zeer fijne vintagelook tassen heeft ontworpen. The Big V en The Ultra V zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz.

Unieke samenwerking Danny Vera en Urban Bozz
The King of Cool has a name and that name is Danny Vera. Stijlvol, mannelijk, ruig en altijd op en top verzorgd. Dat Danny ook een voorliefde heeft voor vintage zal voor iedereen duidelijk zijn. Daarom zijn we dan ook zeer vereerd dat hij, in samenwerking met Urban Bozz en Leather Design, een aantal zeer fijne vintagelook tassen heeft ontworpen. The Big V en The Ultra V zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz.

Gouden combinatie
Met zijn onbetwiste stijlvolle looks is Danny Vera een verademing tussen alle grijze mannen bij Voetbal Inside. Niet voor niets verkoos Esquire hem al in 2014 tot best geklede man van Nederland. Zijn passie voor all things nice heeft Danny nu ingezet bij het ontwerpen van twee prachtige lederen tassen, samen met tassenatelier Leather Design en Urban Bozz. Het resultaat is om je vingers bij af te likken: een combinatie van luxe kwaliteitsleer, strak design en een speelse maar stylish knipoog.


Marcus van Beek van Urban Bozz & Danny Vera <<  >>  rechts de retro sportbag collectie 2 modellen in twee prachtige retro kleuren

The Big V
Opvallend door het gebruik van diepzwart en rijk cognackleurig leer is The Big V dé schoudertas slash business bag voor mannen met klasse. Het model doet denken aan de preppy sporttas uit de jaren ’70: retro en cool. Ook aan de binnenzijde is veel zorg besteed, met een afwerking in een chique, glanzend zwarte voering. Door zijn fijne formaat is The Big V zeer geschikt als vintagelook laptoptas, maar met het gebruik van de afneembare schouderband kan hij ook zeker dienst doen als schoudertas bij meer casual gelegenheden.

The Ultra V
The epitome of cool, deze fantastische leren retro-sporttas die ook uitstekend gebruikt kan worden als ruige weekendtas of reistas. Het model is gebaseerd op de ouderwetse tennistas hoewel de bijnaam van dit type tas Gun Bag is, maar laten we niemand op ideeën brengen… Dit is pure klasse in tasvorm en absoluut een aanwinst voor je tassencollectie. Te dragen met schouderband of juist aan de stevige handgrepen voor die echte stijlvolle vintage look.

Toffe extra’s
The Big V en The Ultra V zijn exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz en via de website van Danny Vera. En om het nog specialer te maken zijn de eerste 3 exemplaren van de zwarte uitvoeringen van beide tassen voorzien van het gave V-logo van Danny. Na deze oplage kan het logo eventueel op aanvraag nog worden toegevoegd. Daarnaast krijg je, wanneer je nu bestelt, Danny’s fijne nieuwe LP ‘The New Black & White pt. III' gesigneerd als extra cadeau meegestuurd.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.