Twee shops onder een dak!

Twee shops onder een dak!

Liefde is… twee webshops met waanzinnig mooie tassen die elkaar vinden en de handen ineen slaan. Tussen Urban Bozz en Tante Baggy was het meteen liefde op het eerste gezicht. Eenzelfde filosofie, eenzelfde gedrevenheid en eenzelfde passie voor mooie en robuuste tassen die uitblinken in kwaliteit.

Urban Bozz is er voor alle mannen die op zoek zijn naar de perfecte tas voor werk, vrije tijd, sport of reizen. Tante Baggy is de droom van iedere vrouw die haar tassen-tic niet onder bedwang kan en wil houden. Het resultaat: twee webshops onder een dak!

Wat maakt de samenwerking tussen Urban Bozz en Tante Baggy zo bijzonder? Bij beide webshops staan kwaliteit en stoer, functioneel design voorop. De tassen zijn stuk voor stuk gemaakt van stevige en robuuste materialen, zoals het beste leer en het stevigste beslag. Bij Urban Bozz en Tante Baggy vind je geen wegwerpproducten, maar tassen die jarenlang meegaan en mooi blijven. Daarnaast staan persoonlijk contact en een goede service bij onze shops hoog in het vaandel. Wij zetten graag een stapje extra voor jou.

Nu Urban Bozz en Tante Baggy samenwonen zullen er regelmatig bijzondere en toffe gezamenlijke acties worden gehouden! Houd hiervoor de Facebook- en Instagrampagina’s van de webshops in de gaten. Een samenwerking waar iedereen blij van wordt dus!

Zelf zien wat Urban Bozz en Tante Baggy voor jou in store hebben? Bekijk de collecties hier:
www.urbanbozz.com
www.tantebaggy.com

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.