Trends & styleguide business tassen 2018

Trends & styleguide business tassen 2018

Het ene business is het andere niet. Wie in een zakelijke omgeving werkt komt deze term ongetwijfeld regelmatig tegen. En als het gaat om kledingstijl wordt vaak alles op een grote business-hoop gegooid. Maar er zijn wel degelijk verschillen: wat wordt verstaan onder business kan per beroepsgroep of kantoorcultuur variëren. Welke stijl er wordt gehanteerd wordt vaak subtiel uitgedragen en wie niet oplet kan als snel de plank misslaan, bij zowel baas en collega’s als klanten. Gelukkig wijst Urban Bozz je de weg in de jungle die business heet. Want wat je zakelijke stijl ook is: wij hebben de juiste tas!

Classic Business 
Classic Business is het zakelijk waaraan je waarschijnlijk het eerst denkt bij het woord business. Denk: strak in het pak, stropdas, lederen schoenen en een matching riem. Binnen deze stijl is weinig ruimte voor frivoliteiten, maar dat betekent niet dat je geen statement kunt maken met je tas. De klassieke aktetas komt tegenwoordig namelijk in vele vormen, van gelikt tot ruig. Wil je een zakelijke tas pur sang, ga dan voor een aktetas van merken als Mutsears,  HJ De Rooy en Vanguard. Mag het een tikkie eigentijdser zijn, dan passen de tassen van Plevier of Castelijn en Beerens perfect bij jouw versie van de Classic Business look.

tassen trends 2018

Casual smart 
Bedrijven met een Casual Smart dresscode zijn er zich van bewust dat hun medewerkers ook een eigen identiteit mogen hebben. De look die daarbij hoort is nog steeds zakelijk, maar gevarieerder. Een strak gesneden colbert en stropdas kunnen worden gecombineerd met een nette jeans. Of draag een mooie wollen trui op een chino. In sommige bedrijven zijn zelfs sneakers toegestaan, maar een goede casual smart schoen is wellicht een betere keuze. Combineer je outfit met een stoere doch strakke tas van merken als DSTRCT,  Presly & Sun en Renee.

Casual relaxed 
Casual Relaxed klinkt misschien ook daadwerkelijk heel relaxed, maar eigenlijk is dit best een tricky stijl. Nee, je hoeft niet in pak naar je open workspace te komen maar een afritsbroek met camouflage print is ook zeker niet de bedoeling. Er is wel degelijk een grens tussen casual en té casual en ook die dien je te respecteren, hoe hip jouw bedrijf ook is. Sneakers onder goed zittende donkere jeans zijn toegestaan of denk aan een mooi overhemd met leuke print. Je tas mag een eyecatcher zijn en vooral ook multifunctioneel, bijvoorbeeld een laptoprugzak van een merk als Barbarossa of Leather Design.

In dubio over welke werktas past bij jouw zakelijke stijl? Kijk eens goed rond op kantoor of binnen jouw bedrijf en start dan je zoektocht op onze Business bags-pagina en laat je inspireren door de enorme keuze aan stoere, mooie, ruige, nette en gave aktetassenlaptoptassen en laptoprugzakken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.