The school factor: voor elke docent een tas

The school factor: voor elke docent een tas

The school factor: voor elke docent een tas

Er zijn van die beroepen waarin een goede tas meer dan essentieel is: je tas is je heiligdom. Dit geldt absoluut voor docenten. Als leraar sleep je de hele dag proefwerken/examens, boeken, een lunchpakket, een laptop, notitieblok en andere zaken voor dagelijks gebruik mee. Uit ervaring weten we dat een gewone tas in dit geval echt niet volstaat. Wat je nodig hebt als docent is een hele hele hele ruime tas. Eentje die bovendien super stevig is en praktisch in gebruik, die makkelijk te dragen is en die er goed uitziet, want leerlingen zijn onverbiddelijk wanneer het gaat over het uiterlijk en imago van hun docenten.


De ideale docententas heeft, naast een ruim hoofdcompartiment, diverse kleinere opbergvakken voor pennen, paperclips, pepermuntjes en kleingeld (voor de automaat in de kantine bijvoorbeeld). Zo houd je overzicht en verzamelen kleinere objecten zich niet ergens op de bodem van je tas. Wanneer je dagelijks een laptop nodig hebt in de klas, zorg er dan voor dat je tas een apart compartiment heeft om deze in op te bergen of dat de laptop met beschermende sleeve in het hoofdvak past. Afhankelijk van wat je zelf het handigst vindt kies je voor een tas met schouderband of met handgrepen of nog beter: een tas die beiden heeft.

Urban Bozz heeft een grote collectie tassen waar docenten heel erg blij van zullen worden. En, niet onbelangrijk: welk model je ook kiest, je hebt gegarandeerd een tas met die absolute cool-factor die leerlingen zo belangrijk vinden. Check hier ----> de ideale tas voor een docent

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.