Mansly: meer moois voor mannen

Mansly: meer moois voor mannen

Samenwerking webshops voor heren

Wie Urban Bozz volgt op social media heeft deze site ongetwijfeld al eens voorbij zien komen: Mansly.com is een webshop die zich volledig richt op lichaamsverzorging voor mannen. De shop heeft een ruime collectie producten voor bijvoorbeeld het netjes onderhouden van je baard, maar ook luxe scheerspullen, haarverzorging en kadosets.

Mansly onderscheidt zich door de unieke en vaak exclusieve merken die het aanbiedt, zoals Reuzel en Suavecito. Veel merken zijn niet in gewone winkels in Nederland verkrijgbaar maar gelukkig wel via Mansly te bestellen. Zo weet je zeker dat je de allerbeste producten voor je haar en huid eenvoudig en snel in huis kunt halen.

Daarnaast heeft Mansly een eigen online magazine waarin de verzorgingsexperts graag advies en tips geven over hoe je je kapsel, snor of baard in topconditie houdt en hoe je je het beste kunt scheren. En dat is niet alleen handig voor beginnende baarden, maar ook voor ervaren baarddragers die er graag piekfijn uit zien.

Urban Bozz en Mansly hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke kortingsactie. Bij iedere bestelling bij Urban Bozz krijg je een setje postcards van diverse webshops gespecialiseerd in producten voor mannen. Ook bij Mansly krijg je met je Urban Bozz-aankoop korting. Wat ons betreft een win-winsituatie: een toffe tas en een mooie korting op de allerbeste verzorgingsproducten voor mannen.  Meer info check Mansly

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.