Maak je eigen verhaal met een tas van Time Resistance

Maak je eigen verhaal met een tas van Time Resistance

De tassen van Time Resistance zijn stuk voor stuk tijdloos in design en materiaal en gemaakt voor mannen van 18 tot 98. Instant stijl of je nu naar school, naar kantoor of op reis gaat.

Maak je eigen verhaal met een tas van Time Resistance

Nieuw in de collectie van Urban Bozz: de prachttassen van Time Resistance. Stuk voor stuk tijdloos in design en materiaal en gemaakt voor mannen van 18 tot 98. Elke tas straalt pure klasse uit door het gebruik van alleen het allerbeste leer en de sublieme, handmatige afwerking. Time Resistance voorziet je van instant stijl of je nu naar school, naar kantoor of op reis gaat.

Leer van topkwaliteit
Voor hun tassen gebruikt dit Baltische merk enkel de beste kwaliteit kalfsleer. Het leder wordt vervolgens zorgvuldig met de hand gelooid en hiervoor worden alleen plantaardige producten gebruikt. En dat zie, voel en ruik je. Het leer krijgt door de looiing niet alleen een diepe, intense kleur maar wordt bovendien stevig en soepel tegelijk. Bovendien zorgt dit intensieve looiproces voor een zachte, aardse geur in het leer.

Time Resistance legt grote nadruk op het in goede conditie houden van je tas (zo worden de meeste exemplaren geleverd met een aparte katoenen zak om de tas stofvrij in op te bergen), maar moedigt gebruikers ook aan om hun tas zoveel en zo vaak mogelijk te gebruiken. Een tas hoort onderdeel te zijn van je leven en zo mag hij er ook uit zien. Leer heeft als unieke eigenschap dat het bij veelvuldig gebruik een mooi en doorleefd karakter krijgt. Zo vertelt je tas jouw verhaal.

Vintage meets modern
Zelf zijn we bij Urban Bozz groot fan van de tassen van Time Resistance en we zijn dan ook trots dat we dit merk hebben mogen verwelkomen in onze webshop. De fantastische vintage look designs passen perfect in de Urban Bozz collectie; van de strakke business bags tot de rete-retro dokterstassen.

Time Resistance heeft goed gekeken naar vintage klassiekers uit de jaren ’30 tot en met ’70. Aan de hand van beproefde tijdloze ontwerpen zijn nieuwe designs ontstaan die nostalgie en moderne tijd perfect combineren. Zo zijn de meeste tassen uitermate geschikt om een laptop in mee te nemen en beschikken veel modellen over een tabletvak of organiser voor smartphones. En dankzij het zorgvuldig uitgekozen beslag en de stevige voering van katoen zitten je kostbare spullen altijd veilig opgeborgen.

Je vindt de collectie van Time Resistance hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.