How to bag a man

How to bag a man

Deze blog is voor vrouwen. Voor vrouwen die het aandurven om op Valentijnsdag hun vent eens in de watten te leggen in plaats van andersom. Valentijn was nog nooit zo stoer!

Deze blog is voor vrouwen. Voor vrouwen die stoer genoeg zijn om met Valentijn hun vent eens in de watten te leggen in plaats van andersom. Voor vrouwen die het lef hebben op de man op wie ze een oogje hebben af te stappen en hém te vragen om wat mee te gaan drinken. Dappere dames, hulde! En bij Urban Bozz geven we je graag nog een tip om op 14 februari jullie Valentijnsdag helemaal compleet te maken.

Wij mannen houden van mooie dingen. Of het nu een nieuwe hippe designbril is of een prachtige nieuwe boormachine; wij mannen kunnen dat soort dingen zeker waarderen. En waar je echt punten mee scoort is een cadeau waar we zelf niet eens aan gedacht hadden maar dat we wel trots kunnen showen op ons werk, in de kroeg of op de sportclub. Een ruige, robuuste of juist elegante Urban Bozz-tas is dan ook het perfecte cadeau waarvan we niet wisten dat we het wilden maar wat wel enorm bruikbaar is. En mooi natuurlijk!

Dus wie durft verrast ons op Valentijnsdag met een fijn en praktisch cadeau waar we zelf niet op gekomen waren. Onze liefde zal groot zijn!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.