De inhoud van een mannentas is zo'n 1000 euro waard

De inhoud van een mannentas is zo'n 1000 euro waard

De inhoud van een mannentas is zo'n 1000 euro waard

Meer dan de helft van de mannen (55%) neemt regelmatig een tas mee op pad. Wat zit daar zoal in? Nou, voor €1.073,45 aan ‘essentiële spulletjes’. En wat voor essentiële spullen dat zijn? Een smartphone, laptop, tablet, digitale camera en hoofdtelefoon. En tussen alle gadgets liggen ook een agenda, een paraplu en om fris te blijven aftershave en kauwgom.


Een extra broek

Eén op de tien mannen pakt zelfs regelmatig een extra broek in en negen procent neemt een tandenborstel mee wanneer hij de deur uitgaat. Mannen gebruiken hun tas vooral om praktische renenen. Bijna tweederde van de mannen (61%) geeft aan zijn telefoon of portemonnee uit veiligheidsoverwegingen liever in een tas mee te nemen.


Hipperdepip

Bij andere mannen heeft het dragen van een tas vrij weinig met praktisch nut te maken. Nu beroemde mannen als Kayne West en David Beckham de weg hebben vrijgemaakt, is het dragen van een tas voor een op de negen mannen (11%) een fashion statement.


Doe maar in je eigen tas

Een op de veertien mannen met een manbag (7%) heeft het gevoel dat hij gedwongen wordt een eigen tas te dragen omdat zijn partner bleef klagen over zijn spullen in háár handtas.


Wat zit er zoal in een mannentas?
1. Portemonnee
2. Smartphone
3. Hoofdtelefoon
4. Bril
5. Mac, laptop of tablet
6. Aftershave
7. Digitale camera
8. Kauwgom
9. Paraplu
10. Agenda


Het onderzoek uitgevoerd door One Poll in opdracht van RetailMeNot onder 2000 mannen in mei 2015.
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.