Tweed jackets vintage bozz | Urban Bozz

Vintage Tweed Jackets

Tweed Jackets, colbert, blazer, jasje

Stijlvol en brutaal
Speciaal hiervoor heeft Urban Bozz uit Breda de juiste balans gevonden tussen klassieke klasse en een vleugje brutaliteit. Schitterende vintage colberts uit de eigen Salvage collectie comfortabeler kunnen we het niet maken!

Unieke items
De jasjes zijn veelal van originele tweed en ze zijn er in talloze kleuren en patronen: échte vintage finds van over de hele wereld en dus allemaal one of a kind. Eigenaar Marcus van Urban Bozz is altijd op zoek naar bijzondere items en weet in alle uithoeken van de aarde pareltjes van kledingstukken te vinden in de stoere en stijlvolle looks van de roaring twenties tot en met de swinging sixties.

Op zoek naar een perfect authentiek vintage tweed jacket dan heeft Urban Bozz precies wat jij zoekt. Dit jacket is een échte vintage find. Een origineel stukje geschiedenis en dus bovendien one of a kind! Marcus van Urban Bozz is altijd op zoek naar bijzondere items. Hij weet in alle uithoeken van de aarde pareltjes van kledingstukken te vinden, zoals deze colbert. Zo komt Urban Bozz aan zijn karakteristieke stoere en stijlvolle looks die refereren aan de roaring twenties tot en met de swinging sixties en die je nergens anders vindt! Een colbert in heerlijke vintage gentleman style! Het jacket is een echt vintage one-of-a-kind item uit onze Salvage collectie, gegarandeerd uniek dus en van ouderwetse topkwaliteit. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »